Γυναίκα

Η γλυκιά αφιέρωση της Τζένιφερ Άνιστον στο «φιλαράκι» της Κόρτνεϊ Κοξ που έκλεισε τα 60

Η Τζένιφερ Άνιστον τιμά τους φίλους (Friends) της και μία από τις κολλητές της, είναι και η Κόρντεϊ Κοξ.

Η γλυκιά «Ρέιτσελ» από την θρυλική σειρά «Τα φιλαράκια», που ενσάρκωσε με απόλυτη επιτυχία η Τζένιφερ Άνιστον, λατρεύει και στην πραγματική ζωή την «Μόνικα», δηλαδή την Κόρτνεϊ Κοξ.

Η Κοξ είχε χθες Σάββατο (15.06.2024) τα γενέθλιά της – κι όμως, έκλεισε τα 60 – και το φιλαράκι της, της ευχήθηκε μέσω social media.

«Γιορτάζουμε αυτό το ισχυρό, μαγικό, μυστικιστικό, ενδιαφέρον, νοιαστικό, άγρια ταλαντούχο κορίτσι σήμερα!!! H γλυκιά μου CC Courtney Cox είναι αστεία όσο καμία άλλη, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ μέσα και έξω», έγραψε στο πριφίλ της στο Instagram η Άνιστον που είναι και νονά της 19χρονης κόρης της κολλητής της, Coco Arquete.

«Ανεξάρτητη με τον πιο υπέροχο τρόπο, νοιάζεται για όλους ακόμα κι αν δεν σε ξέρει. Να τρέμει τα σκυλιά, και παράλληλα να μην την έχω δει ποτέ να ΜΗΝ έχει τουλάχιστον δύο από αυτά. Απόλυτα πιστή μέχρι το τέλος.

Θα ανακαινίσει ένα δωμάτιο όπως κανένας άλλος. Θα εντοπίσει μια μουντζούρα σε ένα παράθυρο από ένα μίλι (κυριολεκτικά) μακριά. Δεν τη νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι!! Δεν μπορώ να φανταστώ τον κόσμο χωρίς αυτήν», σημείωσε.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

«Είναι μια από τις μεγάλες μου τιμές να την αποκαλώ μια από τις καλύτερες φίλες μου για μια ζωή… Χρόνια πολλά CC. Σ’αγαπώ!», κατέληξε.

To άρθρο Η γλυκιά αφιέρωση της Τζένιφερ Άνιστον στο «φιλαράκι» της Κόρτνεϊ Κοξ που έκλεισε τα 60 δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-16 16:44:15

Back to top button