Auto

Η ΓΛΥΚΑΣ AUTO PARTS στην έκθεση αυτοκινήτου AUTO ATHINA 2024

Η εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται με έδρα τη Χαλκίδα στο 4ο χλμ. Χαλκίδας-Αρτάκης και με υποκατάστημα στην Αθήνα (Λεωφόρος Κηφισού 60), είναι γνωστή για τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της, που περιλαμβάνει τόσο καινούργια όσο και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, μπαταρίες, λιπαντικά και αξεσουάρ αυτοκινήτου.

Στην AUTO ATHINA 2024, η ΓΛΥΚΑΣ AUTO PARTS παρουσιάζει τα κορυφαία προϊόντα της, με ιδιαίτερη έμφαση στις μπαταρίες Max Power, που αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο για την Ελλάδα.

Οι μπαταρίες Max Power, κορεάτικης προέλευσης, διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα και την προσιτή τιμή τους, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών τόσο για ιδιώτες οδηγούς όσο και για επαγγελματίες που αναζητούν αξιόπιστες λύσεις.



Η εταιρεία προσφέρει επίσης μια εκτενή συλλογή λιπαντικών, κατάλληλων για επιβατικά και βαρέα οχήματα, καθώς και χημικά προϊόντα που εξασφαλίζουν την άριστη συντήρηση των οχημάτων.

Στην έκθεση AUTO ATHINA 2024, η ΓΛΥΚΑΣ AUTO PARTS παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των ανταλλακτικών, καθώς και να έρθει σε επαφή με συνεργάτες, πελάτες και επαγγελματίες του κλάδου. Με στόχο πάντα την παροχή των καλύτερων προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, η εταιρεία συνεχίζει να ενισχύει τη θέση της στην ελληνική αγορά, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-09 16:30:02

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button