Showbiz

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αποκάλυψε την αλλαγή που έκανε στο πρόσωπό της |



Την Χαρά Παππά υποδέχτηκε στο YouTube κανάλι του Raw House, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, με τις δύο πρώην παίκτριες του GNTM να σχολιάζουν άλλους διαγωνιζόμενους του reality μόδας, εστιάζοντας στις αλλαγές που έχει η εξωτερική τους εμφάνιση.

Μιλώντας για τον εαυτό της, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη τόνισε πως “Ήμουν 20 χρονών τότε και στα πιο αδύνατά μου. Βάζω πολύ δύσκολά κιλά και εκεί είχα και στρες. Εκεί πρέπει να ήμουν 49 κιλά. Και σκεφτείτε ότι τώρα είμαι 57. Καμία επαφή. Δεν θα ήθελα ποτέ ξανά να είμαι σε αυτά τα κιλά. Κοίτα και τα κόκαλα μου φαίνονταν πολύ έντονα. Το πρόσωπό μου πολύ πιο αδύνατο, εκεί ήμουν τελείως κομμένη. Το χρώμα που είχα τότε στα μαλλιά μου ήταν το φυσικό μου.

“Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχω επέμβει στο πρόσωπό μου, ούτε έχω βάλει ζυγωματικά. Γιατί λένε ότι έχω βάλει ζυγωματικά. Έχω ακούσει ότι έχω φτιάξει και τη μύτη μου. Δεν την έχω ακουμπήσει ποτέ στη ζωή μου τη μύτη μου, φοβάμαι κιόλας να κάνω χειρουργεία. Είναι η ίδια μύτη. Θα ήθελα μια μικρή διόρθωση αλλά επειδή φοβάμαι τα χειρουργεία δεν το κάνω. Δεν έχω πειράξει τίποτα, μόνο λίγο τα χειλάκια μου έχω τσιμπήσει”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-04 07:00:00

Back to top button