Γυναίκα

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 27 Αυγούστου η Αφροδίτη από τις ° 01’ της Παρθένου θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό στον Ταύρο.

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν μέσα από την αύξηση της δουλειάς σας. Θα μπορέσετε να απολαύσετε μια πιο αρμονική καθημερινότητα και οι σχέσεις με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας θα ισορροπήσουν. Θα φροντίσετε τον ευεξία και την εμφάνισή σας ενώ αισθηματικά ενδέχεται να υπάρξει κάτι μέσα σε εργασιακό περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα ξυπνήσετε από το λήθαργο της απραξίας ή της μελαγχολίας και θα συντονιστείτε με την πιο αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Η αλήθεια είναι ότι θα υπάρξουν και κάποιες θετικές εξελίξεις στα ζητήματά σας που θα βοηθήσουν σε αυτό. Αισθηματικά, θα φλερτάρετε και θα βγείτε κερδισμένοι στο παιχνίδι του έρωτα και των κατακτήσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε, στο μέτρο του δυνατού, παρελθούσες οφειλές κάτι που, αν μη τι άλλο, θα σας ανακουφίσει ψυχικά. Θετικές εξελίξεις θα έχετε αναφορικά με την κατοικία ή την ακίνητη περιουσία σας. Αισθηματικά, με την όψη αυτή ευνοούνται ιδιαίτερα οι επανασυνδέσεις. Θα συνειδητοποιήσετε και θα επικοινωνήσετε τα πραγματικά σας συναισθήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα χαλαρώσετε, θα επανατοποθετήσετε και επανεξετάσετε τα γεγονότα που έχουν συμβεί στο μυαλό σας και θα φύγετε από την ψυχολογία του θύματος. Άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά ενώ θετικές εξελίξεις θα έχετε και σε θέματα σχετικά με κοινωνικές ομάδες. Αισθηματικά, εύνοια υπάρχει για μια νέα γνωριμία μέσα σε κοινωνικά περιβάλλοντα.

ΛΕΩΝ

Άτομα κύρους ή ανώτερα από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία θα σας βοηθήσουν προκειμένου να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αρκετά, πράγμα που θα σας επιτρέψει να αναβαθμίσετε την ποιότητα της ζωής σας. Αισθηματικά, ευνοούνται οι σχέσεις με άτομα διαφορετικής ηλικίας, παιδείας ή που το ένα μέλος έχει το ρόλο του μέντορα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέσα από γεγονότα που θα συμβούν, θα νιώσετε πιο ανάλαφροι συναισθηματικά και ψυχικά και θα μπορέσετε να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία. Εύνοια υπάρχει σε θέματα σχετικά με ταξίδια ή ένα επαγγελματικό άνοιγμα. Αισθηματικά, κάτι νέο ανατέλλει στον ορίζοντα ενώ ορισμένοι ενδέχεται να κάνετε μια γνωριμία με άτομο που κατοικεί μακριά ή που έχει άλλη κουλτούρα.

ΖΥΓΟΣ

Το ξεμπλοκάρισμα μιας επαγγελματικής υπόθεσής σας καθώς και ευχάριστες εξελίξεις, ακόμα και σχετικά με τακτοποιήσεις οφειλών ή κληρονομικές υποθέσεις, θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από ψυχολογικές εντάσεις, άγχη, φοβίες και ανασφάλειες. Αισθηματικά, η ανεβασμένη ερωτική λίμπιντό σας θα σας φέρει πιο κοντά σε ένα άτομο που λαχταρά η καρδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις, τόσο στα επαγγελματικά σας, ακόμα και με την έννοια εύρεσης των κατάλληλων συνεργατών, όσο σε θέματα σχετικά με κοινωνικές ομάδες, φίλους και ομοϊδεάτες. Αισθηματικά, μέσα σε κοινωνικά ή φιλικά περιβάλλοντα ή ακόμα και από το διαδίκτυο με την έννοια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενδέχεται να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα ξεπεράσετε κάποια προβλήματα που είχατε στο εργασιακό περιβάλλον σας ενώ όσοι από εσάς αναζητάτε εργασία θα βρείτε κάτι συμβατό με τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Αισθηματικά, ευνοούνται οι σχέσεις που έχουν τη χροιά της κοινωνικής δέσμευσης. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για γνωριμία με άτομο κύρους ή που είναι μεγαλύτερο από εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα νιώσετε πιο ανάλαφροι ψυχικά, θα είστε αυθόρμητοι, αισιόδοξοι και η ψυχολογία σας σαφώς πιο ανεβασμένη. Το γεγονός ότι θα έχετε θετική στάση και γενναιόδωρη διάθεση θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ή να έλξετε το κατάλληλο άτομο. Εύνοια θα έχετε σε θέματα σχετικά με ταξίδια, σχέσεις με το εξωτερικό, υπογραφές συμβολαίων καθώς και με σπουδές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα ευεργετηθείτε στον οικονομικό τομέα και τα έσοδά σας θα αυξηθούν, είτε από την εργασία σας, είτε από κάποια άλλου είδους οικονομική ενίσχυση που θα λάβετε. Θετικές εξελίξεις θα έχετε σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας. Αισθηματικά, οι έχοντες μόνιμη σχέση θα ανανεώσουν τον έρωτά τους με το ταίρι τους ενώ ορισμένους άλλους θα τους απασχολήσει μια επανασύνδεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Πολλά και θετικά τα ενδεχόμενα, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή, κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε ότι σας χαϊδεύει ένα δροσερό αεράκι ανανέωσης. Επαγγελματικά, θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες προτάσεις συνεργασίας. Αισθηματικά, ένα ταξίδι θα αναζωογονήσει τόσο εσάς όσο και το ταίρι σας ενώ οι αδέσμευτοι ενδέχεται να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Πηγή: myastro.gr


Δημοσιεύτηκε ! 2024-08-27 07:30:49

Back to top button