Ελλάδα

Η αφρικανική σκόνη «σκέπασε» την Εύβοια

Αφρικανική σκόνη πάνω από περιοχές της Εύβοιας / evima.gr




Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα σε αρκετές περιοχές της χώρας σήμερα Παρασκευή (14.3.25) με την αφρικανική σκόνη να έχει σκεπάσει ολόκληρη την Εύβοια.

Η αφρικανική σκόνη, η οποία επισκέπτεται την Εύβοια τις τελευταίες ώρες, έχει σκεπάσει ήδη αρκετές περιοχές, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό κοκτέιλ για τους κατοίκους.

Σε πολλές περιοχές η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική ενώ και η ορατότητα είναι περιορισμένη, με το φαινόμενο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Εκτός μάλιστα από τις πολύ αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης, αναμένεται να εκδηλωθούν και λασποβροχές.

Σύμφωνα με το evima.gr, οι εικόνες από τις Πετριές του δήμου Κύμης Αλιβερίου είναι απόκοσμες, με τον ουρανό να θυμίζει σκηνικό κινηματογραφικής ταινίας.


. Νewsit.gr στο F και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας


Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-14 10:15:00

Back to top button