Auto

Η αστυνομία του Ντουμπάι απέκτησε και Lucid Air!

Η αστυνομία του Ντουμπάι, συνοδεύεται από μια εξαιρετική φήμη, για τα μέσα του επιχειρησιακού της εξοπλισμού. Σε ό,τι αφορά στον στόλο των αυτοκινήτων, θα μπορούσε να είναι μια σούπερ πολυτελής αντιπροσωπεία στη γαλλική Ριβιέρα ή στη δυτική ακτή των ΗΠΑ. Είναι, απλά, η αστυνομία του Ντουμπάι!

Και τα περιπολικά της, περιλαμβάνουν από Lamborghini, Porsche, Chevrolet Corvette, Bentley, μέχρι το Tesla Cybertruck. Ενώ ήταν η πρώτη αστυνομία στον πλανήτη, που εφοδιάστηκε -πριν από χρόνια- με Bugatti Veyron.

Ε, στα χρώματα του άσπρου και του πράσινου της υπηρεσίας, ντύθηκε εσχάτως και το ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο Lucid Air Grand Touring, με τους δύο πανίσχυρους ηλεκτροκινητήρες, που αποδίδουν 819 ίππους!



Το εκρηκτικό μοντέλο μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε περίπου 3 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 270 χλμ./ώρα! Στην κορυφή της γκάμας, βρίσκεται το Lucid Air Sapphire, που χάρη στους τρεις πανίσχυρους ηλεκτροκινητήρες αποδίδει συνολικά 1,234 ίππους.

Αλλά και με το πιο… μετριοπαθές Grand Touring, κανείς δεν θέλει ένα περιπολικό της αστυνομίας του Ντουμπάει στο κατόπι του!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-15 16:30:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button