Πολιτική

Η «αναπάντεχη» συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το υπουργείο Υγείας

Στο υπουργείο Υγείας έφτασε το πρωί της Τετάρτης (3.7.2024) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συναντήθηκε με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ λίγο πριν μπει μέσα στο υπουργείο είχε μια «απροσδόκητη» συνάντηση με τον Μιχάλη Γιαννάκο της ΠΟΕΔΗΝ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε λίγο μετά τις 10 στο υπουργείο Υγείας για την προγραμματισμένη επίσκεψή του, όπου τον υποδέχθηκε ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης.

Μόλις έφτασε στο υπουργείο, ο κ. Μητσοτάκης είχε μια «αναπάντεχη» συνάντηση, καθώς στο μπαλκόνι του απέναντι κτιρίου τον περίμενε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), κ. Μιχάλης Γιαννάκος.

O πρωθυπουργός ρώτησε τον Υπουργός Υγείας και τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ αν «τα λένε», αφού είναι απέναντι τα γραφεία τους. Από την πλευρά του, ο κ. Γιαννάκος ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον πρωθυπουργό στη συνάντησή του με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Αμέσως μετά, Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης μπήκαν στο Υπουργείο Υγείας για να ξεκινήσει η ενημέρωση του πρωθυπουργού και η συνάντηση.

 

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός έγινε δεκτός από τους υπαλλήλους του υπουργείου. 

Πηγή: iatropedia.gr

 

 

To άρθρο Η «αναπάντεχη» συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το υπουργείο Υγείας δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-03 11:11:29

Back to top button