Πολιτική

Η ανάρτησή της για τον 5ο σε δημοσκόπηση ΣΥΡΙΖΑ, η πισίνα και η φράση του Λένιν

Αίσθηση έχει προκαλέσει η φωτογραφία που επέλεξε να ανεβάσει στα social media η Έλενα Ακρίτα, προκειμένου να σχολιάσει δημοσκόπηση, τα ευρήματα της οποίας δείχνουν πέμπτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη φωτογραφία φαίνεται μία τηλεόραση, η οποία δείχνει σχετικό γράφημα της δημοσκόπησης του Open που δημοσιεύτηκε το βράδυ της Πέμπτης (19.09.24), ενώ στο φόντο διακρίνεται η εσωτερική πισίνα που διατηρεί στο σπίτι της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα.

«Προσφυγή στις κάλπες χτες. Να τελειώνουμε με αυτό το χάος και να προχωρήσουμε μπροστά» σημείωσε η Έλενα Ακρίτα σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας.

Ωστόσο, αρκετοί χρήστες δεν φαίνεται να στάθηκαν στο σχολιασμό της, αλλά στην πισίνα του σπιτιού της.  Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τη σειρά της προχώρησε σε μία δεύτερη ανάρτηση, προκειμένου όπως είπε «να προλάβει» τα σχόλια, χρησιμοποιώντας μάλιστα γνωστή ρήση του Βλαντιμίρ Λένιν. 

 

 «Και για να τους προλάβω, ναι το σπίτι έχει πισίνα σχεδόν 40 χρόνια, από το 1985 που χτίστηκε. Αν είχα κάτι να κρύψω, δεν θα τη φωτογράφιζα. Τον χορτασμένο μην φοβάσαι, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι. Που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία» έγραψε η Έλενα Ακρίτα, με το σχόλιό της αυτό να πυροδοτεί νέο γύρο σχολίων στο Χ.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 10:15:39

Back to top button