Showbiz

“Η Αλίκη είχε υποπτευθεί ότι ο Παπαμιχαήλ ήταν ερωτευμένος με την τότε… |


Στον καναπέ του “Στούντιο 4” κάθισε ο Μάκης Δελαπόρτας και μίλησε σχετικά με τη θυελλώδη σχέση που είχαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, αποκαλύπτοντας διάφορες παρασκηνιακές στιγμές από την ταινία “Χτυποκάρδια στο Θρανίο”.

Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας, μιλώντας για τους δύο θρύλους του ελληνικού κινηματογράφου, υπογράμμισε πως “Εγώ μεγάλωσα στο σπίτι της Αλίκης. Ήταν η πρώτη που με πήρε κοντά της και με πίστεψε. Με τον Παπαμιχαήλ είχε πάντα ένα αγαπόμισος. Αυτό το ζευγάρι εκεί που αγαπιόντουσαν, μισιόντουσαν. Εγώ μπήκα πολλές φορές στη μέση”.

Αναφορικά με το ειδύλλιο που είχε ο ηθοποιός με μια Τουρκάλα συνάδελφό του, ο Μάκης Δελαπόρτας ανέφερε ότι “Στα “Χτυποκάρδια” πήρε η Αλίκη τον Παπαμιχαήλ και τον παρακαλούσε να παίξει. Είπε ο Παπαμιχαήλ ότι δε θα δεχτεί να παίξει, αν το όνομά του δεν μπει δίπλα από της Αλίκης. Η Αλίκη έκανε πίσω, το δέχτηκε και έτσι επανενώθηκε το ζευγάρι και έκαναν ταινίες. Τότε δεν ήταν μαζί” είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

“Τα Χτυποκάρδια έγιναν σε δύο version σε ελληνική και τουρκική. Πήγαν στην Τουρκία κι έπαιξαν με Τούρκο πρωταγωνιστή και τα γυρίσματα γίνονταν ταυτόχρονα. Γινόταν η ίδια σκηνή πότε με τους Έλληνες και πότε με τους Τούρκους. Εκεί η Αλίκη είχε υποπτευθεί ότι ο Παπαμιχαήλ ήταν ερωτευμένος με τη Χούλια Κότσιγιτ, την τότε εθνική σταρ της Τουρκίας. Εκεί ξεκίνησε η πρώτη ζήλια. Ο Παπαμιχαήλ είχε σχέση μαζί της για ένα μικρό διάστημα και η Αλίκη είχε γίνει έξαλλη. Δεν είχα σχέση ακόμα με την Αλίκη, αλλά όταν το είδε αυτό άρχισε να την τρώει κάτι. Στην επόμενη ταινία του είπε ότι είμαστε μαζί”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 07:02:00

Back to top button