Αθλητικά

Η ΑΕΚ φουλάρει για μεταγραφές, τα «ανοιχτά» μέτωπα και οι αναμονές

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να προχωρήσει στις πρώτες της μεταγραφές για την θερινή περίοδο του 2024, με την Ένωση να ξεκινά την ενίσχυση του ρόστερ της.

Η ΑΕΚ η οποία βρίσκεται στην Ολλανδία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, αναμένεται να προχωρήσει σε δυο μεταγραφικές κινήσεις την Δευτέρα (1/07/24).

Ο λόγος για τους Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Παπ Αμπού Σισέ, με αμφότερους να μένουν ελεύθεροι από Παναθηναϊκό και Αντάνα Ντεμίρσπορ αντίστοιχα.

Κάπως έτσι η Ένωση θα εντάξει στο δυναμικό της ένα ικανό τερματοφύλακα με γνώση και εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Σισέ, ο οποίος έρχεται να πλαισιώσει τους Βίντα, Μήτογλου, Κάλνες και Μουκουντί στο κέντρο της «κιτρινόμαυρης» άμυνας.

Παράλληλα η ΑΕΚ κινείται και για την απόκτηση δυο ακραίων μπακ που θα πάρουν φανέλα βασικού, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να μην αποτελεί πλέον στόχο για τους «κιτρινόμαυρους».

Άλλωστε ειδικά στα δεξιά, εκεί που βρίσκεται μονάχα ο Λάζαρος Ρότα μετά την αποχώρηση του Σιντιμπέ, η ΑΕΚ εξετάζει αρκετές περιπτώσεις, με ονόματα που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σωτήρης Τσιλούλης είναι ο πρώτος παίκτης που ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ, ωστόσο η συμφωνία των δυο πλευρών ήταν γνωστή από τα τέλη της περασμένης αγωνιστικής περίοδου.

Επίσης ο Ματίας Αλμέιδα θέλει και άλλον ένα επιθετικό, καθώς μετά την αποχώρηση του Έκι Πόνσε και του Τομ Φαν Βέερτ οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μείνει μόνο με τον Λιβάι Γκαρσία για τη συγκεκριμένη θέση.

Αναφορικά με τη θέση του αριστερού εξτρέμ, αρκετές περιπτώσεις εξετάζονται, ωστόσο για την ώρα δεν έχει προχωρήσει κάποια. Άλλωστε και εν μέσω Euro, Copa America αρκετοί ποδοσφαιριστές κρατούν στάση αναμονής.

To άρθρο Η ΑΕΚ φουλάρει για μεταγραφές, τα «ανοιχτά» μέτωπα και οι αναμονές δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-30 10:35:44

Back to top button