Ελλάδα

Η αγανάκτηση μιας μητέρας σε μονογονεϊκή οικογένεια

Την αγανάκτησή της εκφράζει μέσω επιστολής που έστειλε στην «Ζούγκλα» και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο μια εργαζόμενη μητέρα που παλεύει να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της και να του δείξει τον δρόμο της ανεξαρτησίας.

Διαβάστε την επιστολή που έστειλε στην «Ζούγκλα»: 

«Καλησπέρα σας κύριε Τριανταφυλλόπουλε! Είμαι μονογονέας και εργαζόμενη γυναίκα. Προσπαθώ να δείξω στο παιδί μου το δρόμο της ανεξαρτησίας και της αυτονομίας σε ένα κράτος που δυστυχώς δεν της το επιτρέπει τελικά! Η διαδικασία για να εργαστεί ούσα ανήλικη 17 χρονών και 7 μηνών είναι μία διαδικασία τυραννική.

Με επιθεωρήσεις εργασίας διαλυμένες, με συστήματα υγείας ανύπαρκτα και με ένα κράτος που μας ζητά ένα σωρό χαρτιά ώστε να προσκομισθούν στις επιθεωρήσεις εργασίας. Και εάν και εφόσον κριθούν σωστά η επόμενη διαδικασία είναι τυραννική καθώς το παιδί θα πρέπει να περάσει από όλες τις ειδικότητες ιατρών.

Είστε ένας άνθρωπος που τα λέτε έξω από τα δόντια!!!Πείτε μου σας παρακαλώ, εμείς οι μονογονεϊκές οικογένειες, που μαθαίνουμε στα παιδιά μας τι θα πει ανεξαρτησία, τώρα τι ακριβώς πρέπει να τους απαντήσουμε;». 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-28 12:35:47

Back to top button