Showbiz

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε σπάνιες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή |


Για την προσωπική της ζωή μίλησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, στον αέρα του “Στούντιο 4”.

Ειδικότερα, η διάσημη ερμηνεύτρια ρωτήθηκε αν στη ζωή της “ήρθαν πράγματα αργά που τα πήρε η ψυχή με τα χέρια ανοιγμένα”, όπως λέει το τραγούδι της με τίτλο “Η σωτηρία της ψυχής”.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη απάντησε λοιπόν: “Ήρθαν πράγματα στη ζωή μου αργότερα και καθυστερημένα. Στεναχωριέσαι που δεν τα έπιασες τη σωστή στιγμή. Είμαι ένας άνθρωπος, μία γυναίκα μέσα στη ζωή. Έχω ζήσει άπειρα συναισθήματα. Με έχουν αφήσει, έχω αφήσει, έχω ερωτευτεί, έχω βρει άλλους ανθρώπους, έχω φτάσει στα αστέρια. Ζω, είμαι μες την κοινωνία, δεν είμαι αλώβητη σε όλα αυτά που συμβαίνουν. Δεν σημαίνει πάντα ότι ένα τραγούδι το έχω ζήσει. Αλλά αν κάποια φράση, όπως αυτή (αυτά που ήρθαν τόσο αργά, μα τα πήρε η καρδιά με τα χέρια ανοιγμένα”), ξυπνήσει κάτι μέσα μου… Είναι αυτό που λέμε ότι ανατριχιάζει το δέρμα, ότι φτερουγίζει η ψυχή. Στο συγκεκριμένο τραγούδι με διαπέρασε“.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-18 17:52:00

Back to top button