Ελλάδα

«Ηρθαν στην Γλυφάδα 14χρονα από όλη την Αττική για να δείρουν το κοριτσάκι»

Ελεύθερες με προφορική εντολή ιεσαγγελέα αφέθηκαν αμφότερες οι ανήλικες συλληφθείσες για τον άγριο ξυλοδαρμό και εξευτελισμό της 14χρονης στη Γλυφάδα, όπως και οι γονείς τους που συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ σε συνέχεια της μήνυσης που κατέθεσε η οικογένεια του θύματος.

Για το περιστατικό, υπενθυμίζεται, αναζητείται ένα ακόμη κορίτσι, επίσης από το ίδιο σχολείο  του θύματος. Αυτό όμως που προκαλεί αποτροπιασμό -πέρα απο την ίδια τη θρασύδειλη επίθεση- είναι ο ισχυρισμός του δικηγόρου της οικογένειας της 14χρονης ότι είχε προηγηθεί δημόσιο «κάλεσμα» μέσω social media, για «μάζωξη 14χρονων από όλη την Αττική«», προκειμένου να τη δείρουν!

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη στην 14χρονη μαθήτρια. Η οικογένεια είναι συγκλονισμένη. Την πρώτη φορά που έγινε η επίθεση στην κοπέλα, οι γονείς σκέφτηκαν μα μη δώσουν συνέχεια στο γεγονός και σταμάτησαν εκεί. Δυστυχώς όμως, τα παιδιά αυτά επιτέθηκαν και δεύτερη φορά στο κοριτσάκι που παρολίγο να της κοστίσει τη ζωή και δεν υπερβάλλω καθόλου. Οι κλωτσιές που δέχτηκε στο κεφάλι της θα μπορούσαν να ήταν μοιραίες για τη ζωή της», περιέγραψε μιλώντας στο -, ο δικηγόρος Μανώλης Γεράκης.

«Ο λόγος που δέχτηκε επίθεση η 14χρονη σύμφωνα με τη οικογένεια, πιθανολογούν ότι επειδή ειναι εμφανίσιμη και καλή μαθήτρια, δεν μπορούσαν να το δεκτούν αυτό τα κορίτσια της ηλικίας της. Μιλάμε για 14χρονα κορίτσια, κάποια από τα οποία τα γνώριζε το θύμα και το πιο τραγικό απ΄ όλα είναι οτι έγινε μάζωξη 14χρονων παιδιών από όλη την Αττική για να δείρουν το κοριτσάκι», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο ίδιος, την ώρα που το φως της δημοσιότητας έχουν δει τουλάχιστον δύο βίντεο* του άγριου ξυλοδαρμού μπροστά στα μάτια δεκάδων παιδιών που είχαν απλά ρόλο θεατή αρένας -χωρίς να αντιδράσει ούτε ένα εξ αυτών.

*Το Proagon δεν θεωρεί σκόπιμη ούτε χρήσιμη την αναδημοσίευση του βίντεο

. . .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-24 16:35:44

Back to top button