Ελλάδα

«Ζω από θαύμα» λέει η 23χρονη που την παρέσυρε αυτοκίνητο και την εγκατέλειψε στο Ίλιον

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε περιγράφει η 23χρονη που έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη στο Ίλιον το βράδυ της Κυριακής (21.4.24).

H 23χρονη σώθηκε από τύχη καθώς αυτοκίνητο τη χτύπησε και την εγκατάλειψε στο Ίλιον.

«Είναι ταραγμένη πολύ. Την πέρασε ξυστά, αν την πέρναγε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου μπροστά, θα την είχε σκοτώσει, θα την είχε πολτοποιήσει κυριολεκτικά. Δεν σταμάτησε ουδεμία στιγμή ούτε φρένο ο άνθρωπος αυτός ο ανίδεος», δήλωσε στο Live News φίλος της 23χρονης. 

Όλα έγιναν στις 23:20 το βράδυ της Κυριακής στο Ίλιον όταν η 23χρονη κοπέλα επιχείρησε να διασχίσει από διάβαση της λεωφόρο Θηβών. Στα μέσα της διαδρομής της το φανάρι άναψε πράσινο για τα αυτοκίνητα και ένα μαύρο τζιπ έπεσε με φόρα πάνω στην 23χρονη, συνεχίζοντας την πορεία του σαν να μη συνέβη τίποτα. 

«Δεν κατάλαβε πώς έγινε. Ξαφνικά μου λέει: “περπάταγα και ένιωσα ότι κάποιος με ακούμπησε γρήγορα και γύρισε ο κόσμος γύρω μου και έπεσα κάτω και μετά ξύπνησα και ήρθε το ασθενοφόρο”. Της έχει πατήσει τα πόδια και της έχει χτυπήσει με τον καθρέφτη, τον αγκώνα και έχει πρηστεί το χέρι της», είπε ο φίλος της 23χρονης.

Και σχολίασε: «Έπεσε κάτω η γυναίκα σαν τραπουλόχαρτο που φαίνεται στο βίντεο και αυτός ο άνθρωπος συνέχισε κανονικά την πορεία του, τουλάχιστον 800 μέτρα, δεν ξέρω πόσα μέτρα ήταν, δεν σταμάταγε, ανίδεος τελείως».

Για κακή τύχη όμως του ασυνείδητου οδηγού, τον ακολούθησαν ένας οδηγός delivery μαζί με άλλους πολίτες, τον σταμάτησαν και τελικά συνελήφθη από την αστυνομία.

«Ζω από θαύμα»

«Αυτή τη στιγμή νιώθω έντονους πόνους, αλλά προσπαθώ να το ξεπεράσω όσο μπορώ», δήλωσε η 23χρονη στο Live News.

«Την Κυριακή το βράδυ, εγώ περνούσα τη διάβαση πεζών, τη στιγμή που το “ανθρωπάκι” ήταν πράσινο, μετά έγινε “κόκκινο” και ένας περνάει και με χτυπάει, με αποτέλεσμα να πέσω κάτω και να χάσω εντελώς τις αισθήσεις μου», είπε η κοπέλα.

«Από το σημείο που έγινε το συμβάν με εγκατέλειψε, δεν σταμάτησε καθόλου, δεν τον ένοιξε καν και πραγματικά ζω από θαύμα», τόνισε.

To άρθρο «Ζω από θαύμα» λέει η 23χρονη που την παρέσυρε αυτοκίνητο και την εγκατέλειψε στο Ίλιον δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-23 17:38:37

Back to top button