Showbiz

Ζωή Κρονάκη: “Οι σχέσεις μας με τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου είναι πολύ καλές,… |


Για τις συνθήκες της νέας τηλεοπτικής σεζόν, στην οποία έχει συνοδοιπόρο τον Τάσο Ιορδανίδη, αλλά και για τη σημερινή σχέση που έχει με τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου μίλησε η Ζωή Κρονάκη στην κάμερα του “Ακόμα δεν είδες Τίποτα”, αποκαλύπτοντας ότι δεν έχουν κάποια επαφή.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε αρχικά για τον συμπαρουσιαστή της, Τάσο Ιορδανίδη, λέγοντας πως “Νομίζω ότι ο Τάσος έχει δώσει τις πρώτες διαπιστεύσεις με τους Μπαμπα-δες, που πήγαν εξαιρετικά καλά. Εγώ με το που τον γνώρισα, μάλιστα είχαμε κάνει και μια συνέντευξη, αυτομάτως αισθάνθηκα ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει να δώσει πολλά στον χώρο της παρουσίασης. Ο ίδιος δηλώνει ότι είμαι η τηλεοπτική του μαμά”.

όσον αφορά τον παρτενέρ που είχε τα προηγούμενη χρόνια στην ΕΡΤ, η Ζωή Κρονάκη ξεκαθάρισε πως “Ήταν αποκλειστικά επιλογή του καναλιού να έρθει ο Τάσος στην εκπομπή. Οι σχέσεις μας με τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου είναι πολύ καλές, δεν επικοινωνούμε, δηλαδή τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν όταν μου ευχήθηκε καλή επιτυχία. Με πήρε δηλαδή τηλέφωνο μια μέρα πριν την πρεμιέρα με όλη την θέρμη και την γλυκιά του κουβέντα, μου είπε “καλή επιτυχία, να πάτε καλά” και είμαστε πολύ ok μεταξύ μας”.

Προσέθεσε, μάλιστα, ότι “Αυτό που είπε, από ο,τι θυμάμαι στις δηλώσεις του, ήταν ότι ένιωθε πως δεν τον εκφράζει το κομμάτι της θεματολογίας της εκπομπής. Η αλήθεια είναι ότι με τον Δημήτρη, όλα αυτά τα χρόνια, μαζί στήναμε την εκπομπή και τα είχε όλα. Ήταν δηλαδή πολυθεματική, η πρώτη ώρα ήταν αποκλειστικά αφιερωμένη στο κομμάτι της ενημέρωσης, γιατί είμαστε και οι δυο δημοσιογράφοι, οπότε σε αυτό το κομμάτι τουλάχιστον ένιωθε και εκείνος πολύ στα νερά του. Υπήρχε όμως και το άλλο κομμάτι, που είχε να κάνει με την ψυχαγωγία μέσα στο πλαίσιο, βέβαια, της δημόσιας τηλεόρασης. Τώρα, από κει και έπειτα, σε μένα γνωστοποιήθηκε το γεγονός ότι θα φύγει ο Δημήτρης από τα τέλη Μαρτίου και του είπα από καρδιάς: αυτό που αισθάνεσαι, αυτό να ακολουθήσεις! Αφού νιώθεις ότι θέλεις να κάνεις κάτι άλλο, άνοιξε τα φτερά σου και πέτα”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-19 18:18:00

Back to top button