Πολιτική

Ζαχαριάδης για παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας: «Δεν με έχουν ειδοποιήσει – Δεν περίμενα κάτι άλλο από τον Κασσελάκη»

Την… απάντησή του στο «στρατόπεδο» των υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη έδωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης εν μέσω έντονων διαξιφισμών στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Όπως έγινε γνωστό χθες, Παρασκευή (18.10.24) 12 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη, παραπέμπουν τον Κώστα Ζαχαριάδη, την Όλγα Γεροβασίλη και τον Απόστολο Γκλέτσο στην Επιτροπή Δεοντολογίας, επικαλούμενα «ακραίες τοποθετήσεις τους».

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στον ΑΝΤ1, ο κ. Ζαχαριάδης δήλωσε σχετικά: Δεν μου έχει έρθει κάποια ειδοποίηση, το έμαθα από τα δημοσιεύματα. Το θεωρώ λογικό κι αναμενόμενο, εδώ και μήνες γίνεται μία μεγάλη μάχη για την πολιτική φυσιογνωμία του ΣΥΡΙΖΑ με ακραίες εκφάνσεις».

Και συνέχισε: «Δεν περίμενα και κάτι άλλο από τον κ. Κασσελάκη που έλεγε για μαύρα ταμεία, κουκούλες και σακούλες». 

Αναφορικά με το αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Ζαχαριάδης είπε ότι ο καθένας έχει την ευθύνη του στην πολιτική. «Δεν νομίζω ότι θα φύγουν 17 από τον ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη ημέρα», ανέφερε. 

 

 

To άρθρο Ζαχαριάδης για παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας: «Δεν με έχουν ειδοποιήσει – Δεν περίμενα κάτι άλλο από τον Κασσελάκη» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-19 09:25:00

Back to top button