Γυναίκα

Ζήνα Κουτσελίνη: Χρήστες του Twitter και επώνυμοι κατακεραυνώνουν την παρουσιάστρια μετά τις δηλώσεις της για τον Απόστολο Λύτρα

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ο τρόπος με τον οποίο η Ζήνα Κουτσελίνη διαχειρίστηκε στην εκπομπή της τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγο της και γνωστό ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα.

Τι είπε η Ζήνα Κουτσελίνη και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

«Ο Απόστολος Λύτρας δυστυχώς έβαλε τραύματα στο παιδί του. Αυτό νομίζω θα το εισπράξει, θα το καταλάβει και θα του πάρει πολύ χρόνο να λύσει αυτά τα ζητήματα. Θέλω να το πω γιατί θέλω να είμαι έντιμη και με τους ανθρώπους που είναι στη ζωή μου, στην καρδιά μου. Από τη στιγμή που βγήκε επώνυμα με το πρόσωπό του, στον περίγυρο του σχολείου, στους γονείς θα είναι το καίριο ζήτημα κι έτσι θα δημιουργηθεί μια δυσκολία. Πρέπει να το πω. Η συγγνώμη δεν ξέρω αν αρκεί για τη γυναίκα του, τη Σοφία. Πάντως για το παιδί του όσες κι αν είναι οι συγγνώμες δεν αρκούν και ξέρω πόση είναι η λατρεία στα παιδιά του. Τη δεδομένη στιγμή τα ξέχασε και τα έβαλε στην άκρη όταν συνέβη το γεγονός. Τους γνωρίζω προσωπικά και τους 2 και επ’ ουδενί είδα πως σε αυτό το ζευγάρι υπήρχε θέμα. Την τελευταία φορά που τους είδα μαζί ήταν στα γενέθλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο ίδιο τραπέζι κάτσαμε, γελούσαμε όλο τα βράδυ και περάσαμε υπέροχα. Όταν κλείνουν οι πόρτες, που να ξέρεις;» ανέφερε αρχικά η Ζήνα Κουτσελινή στον αέρα της εκπομπής της.

«Είναι ο πρώτος ή ο τελευταίος που αφήνεται ελεύθερος σε τέτοια ζητήματα; Άλλους δεν τους έχουν συλλάβει καν. Και ο λόγος που τέθηκε από την αρχή η βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη ήταν για να περάσει από ανακριτή και εισαγγελέα. Να τα λέμε αυτά, μη νομίζει ο κόσμος ότι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται», είπε για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος.

Στη συνέχεια, η Ζήνα Κουτσελίνη ρώτησε: «Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της, πλήττεται;». Αμέσως υπήρξε ένταση, με τον συνεργάτη της, Δημήτρη Μαρέδη να τονίζει: «Αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιητή, αλίμονο δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός».

«Και ποιον νοιάζει; Λέω ότι ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή έχει καταστραφεί ολόκληρος. Δεν λέει κανείς ότι στενοχωριόμαστε γι’ αυτό», απάντησε η παρουσιάστρια.

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη, προκάλεσαν αρνητικά σχόλια και πολλές αντιδράσεις στο Twitter.

Απαγόρευσε στους δημοσιογράφους να της κάνουν ερώτηση για τα όσα είπε για τον Απόστολο Λύτρα

Η Ζήνα Κουτσελίνη, λίγες ώρες μετά από αυτό το ξέσπασμα, και αφού το διαδίκτυο έχει γεμίσει με μηνύματα και σχόλια που την κατηγορούν ότι προσπαθεί να «ξεπλύνει» τον ποινικολόγο, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ωστόσο κανένας δημοσιογράφος δεν τη ρώτησε για τις δηλώσεις της για τον ποινικολόγο αλλά ούτε και για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, γεγονός που προκάλεσε εντύπωση σε αρκετό κόσμο.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα το πρωί της Τρίτης 18/6 μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, αποκάλυψε πως πριν ξεκινήσουν οι δηλώσεις, η ίδια η Ζήνα Κουτσελίνη ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μη της γίνει καμία σχετική ερώτηση.

«Να πω κάτι. Επειδή οι δημοσιογράφοι δεν είμαστε από άλλο πλανήτη, εννοείται ότι τα παιδιά ήθελαν να τη ρωτήσουν για συγκεκριμένη τοποθέτηση που είχε χθες για την υπόθεση του κυρίου Λύτρα. Φαντάζομαι όλοι έχετε διαβάσει τις αντιδράσεις, οι οποίες είναι απόλυτα δικαιολογημένες. Ζήτησε να μην ερωτηθεί τίποτα για τη συγκεκριμένη τοποθέτηση… Δε μας ενδιαφέρει αν έχει σκοπό να τοποθετηθεί μέσα από την εκπομπή της… Εγώ πραγματικά, βλέποντάς το χθες στα site ανατρίχιασα, μου σηκώθηκε η τρίχα.

Από εκεί και έπειτα, επειδή κατηγορούμε κατά καιρούς τους δημοσιογράφους ότι καλύπτουν πράγματα, σε καμία περίπτωση δε θα έκαναν κάτι τέτοιο» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Οι αναρτήσεις των επωνύμων

Δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, τράπερ μέχρι και πολιτικοί κατακεραύνωσαν τη Ζήνα Κουτσελίνη για τα λεγόμενά της για τον ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα.

Οι αναρτήσεις της Ελένης Χρονοπούλου, στελέχους του ΠΑΣΟΚ και της Ρούλας Κορομηλά

«Με αυτές τις εξελίξεις περιμένουμε οι γυναίκες που υφίστανται ενδοοικογενειακή βία να βρουν τη δύναμη να καταγγέλλουν τους κακοποιητές τους; Σε στέλνουν στο νοσοκομείο κ με μια συγγνώμη, άφεση αμαρτιών; Με αφορά αν καταστραφεί η καριέρα τους; Πάμε καλά; Να τιμωρούνται με αφορά», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

Ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της τοποθέτησης-αιχμής της Ρούλας Κορομηλά κατά της Ζήνας Κουτσελίνη. «Πριν από λίγο καιρό είχαμε έναν μπακάλη που βίαζε ένα παιδάκι. Βρέθηκε κανείς να πει ότι έχασε η μπακαλική; Γιατί το κάνουμε αυτό;» είπε.

«Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να μπω στα παπούτσια ενός ανθρώπου που πλήττεται από μία καταγγελία, πώς μπορεί να αισθάνονται οι άνθρωποι που είναι φίλοι και συνεργάτες του. Εδώ όμως δε μιλάμε για καταγγελία, μιλάμε για ομολογία, για μία ανατριχιαστική κατάθεση μίας γυναίκας που σαπακιάστηκε στο ξύλο και δεν υπάρχει αμφιβολία. Δεν είναι καταγγελία. Έχουμε ανατριχιάσει όλοι με την κατάθεση και δε μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο εκτός από αυτή τη γυναίκα που μάτωνε και κατάπινε τα αίματά της. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Ποιος χ@στηκε -και συγγνώμη που το κάνω, δεν το έχω κάνει τρία χρόνια- για το αν καταστράφηκε η καριέρα αυτού του ανθρώπου. Αν καταστράφηκε η καριέρα αυτού του ανθρώπου, φταίει ένας άνθρωπος. Ο συγκεκριμένος. Δεν μας νοιάζει όμως, ας το σκεφτόταν. Και δεν μας νοιάζει αν κατέστρεψε την καριέρα του γιατί πιθανότατα κατέστρεψε την οικογένειά του» είπε από την πλευρά της η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Ο Τάσος Τεργιάκης πήρε τον λόγο και επεσήμανε ότι «ντρέπομαι με αυτό που άκουσα χθες. Τα λόγια που άκουσα με τον τόνο της φωνής, με το ύφος που προσπαθούσε να υπερασπιστεί τον κ. Λύτρα. Ο καθένας από εμάς θα τον άγγιζε αν ήταν δικό του πρόβλημα και όχι θα είχε κάνει έκρηξη. Ακόμα και ο πατέρας και ο αδελφός μου να ήταν θα τους γύριζα την πλάτη για πάντα αν ερχόταν μία γυναίκα με αίματα και μου έλεγε ότι με χτύπησε ο άνθρωπός μου».

Ο Γιώργος Λιάγκας με τη σειρά του είπε: «Τα μεγάλα αυτά κοινωνικά θέματα που για εμένα είναι βαθιά πολιτικά. Όταν αναδεικνύεις τα κοινωνικά ξέρεις ότι κάποια στιγμή, μοιραία θα συμβεί, βρίσκεσαι αντιμέτωπος με τον ίσκιο σου. Είναι μια φράση που μου αρέσει να την λέω γιατί είναι μια πραγματικότητα. Αναμετριέσαι κάποια στιγμή με τη σκιά σου κι εκεί δείχνεις αν είσαι ψηλότερος ή πιο κοντός από τη σκιά σου. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω».

«Να πω την άποψή μου για κάτι, ήταν τρομερά άστοχο αυτό που έγινε χθες. Λάθος κι απαράδεκτο αν με ρωτάτε. Από εκεί και πέρα είδα ένα απόσπασμα κι η Ζήνα που γνωρίζω δεν είναι αυτή σε καμία περίπτωση. Έπαθα σοκ! Αγαπά πάρα πολύ τις γυναίκες κι είναι πάντα με το θύμα και με τις γυναίκες. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έγινε. Ίσως θέλει σήμερα να κάνει μία άλλη τοποθέτηση. Ήθελε να πει κάτι άλλο κι εγώ το κατάλαβα λάθος; Έγινε κάτι διαφορετικό; Εγώ αυτό που είδα πάντως δεν είναι η Ζήνα που ξέρω εγώ» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου για την τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων.

Τότε, τον λόγο πήρε η καλεσμένη της εκπομπής της, Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία αποκάλυψε πως και στη δική της περίπτωση η Ζήνα Κουτσελίνη είχε κάνει ένα εξαιρετικά άστοχο σχόλιο.

«Έχουμε μιλήσει, δεν έχω πάει στην εκπομπή της. Θυμάμαι ένα περιστατικό και στη δική μου περίπτωση με τη Ζήνα. Την πρώτη ημέρα που είχα πάει με τη μάσκα στο δικαστήριο κι είχε γίνει χαμός. Βγαίνοντας σε διάλειμμα της δίκης, με είχαν πληροφορήσει τότε ότι είχε ειπωθεί στην εκπομπή της ότι πήγα εκεί να κάνω σόου. Είπε ότι έρχονται σχόλια τηλεθεατών που λένε αυτό το πράγμα. Το έχω δει το απόσπασμα. Δεν ήταν κομψό και δεν ξέρω τους λόγους. Της το έχω μεταφέρει και γνωρίζει και κάποιες φορές αφήνει περίεργες αιχμές.»

Light για Ζήνα Κουτσελίνη: «Σιχαμένη, εμετική που δικαιολογεί τον Λύτρα γιατί καταστρέφεται λέει μια καριέρα»

Ο Light μέσα από το κανάλι του στο Instagram είπε:

«Έχει βγει αυτή η βρωμιάρα, η σιχαμένη, η εμετική, η Ζήνα, από το “Αλήθειες με τη Ζήνα”, που βγαίνει στην εκπομπή της και το παίζει Οσία Ποταπία και Μητέρα Τερέζα και πάντα στο πλευρό των κακοποιημένων και των κατατρεγμένων και καταδικάζει τα πάντα. Aυτό το σίχαμα, το σκουπίδι που εκμεταλλεύεται τον πόνο του κοσμάκη απ’ ότι φαίνεται γιατί αλλιώς το έπαιζε τόσο καιρό και δικαιολογεί τον Λύτρα που έσπασε στο ξύλο τη γυναίκα του γιατί λέει, καταστρέφεται μια λαμπρή καριέρα! Πληντύριο κανονικό.….».

H Τέτα Καμπουρέλη ρωτήθηκε για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα με την ίδια να απαντά: «Είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε ο κύριος Λύτρας». Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι της ζήτησαν να κάνει και ένα σχόλιο για την ατάκα της Ζήνας Κουτσελίνη, ότι η καριέρα του Απόστολου Λύτρα καταστρέφεται με αυτό που γίνεται. Η Τέτα Καμπουρέλη χωρίς δεύτερη σκέψη απάντησε: «Ποσώς με ενδιαφέρει η καριέρα του καθενός. Το χέρι να είναι πιο κοντό άλλη φορά».

Η απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη μέσα από την εκπομπή της μετά τον σάλο

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσαν τα όσα είπε για τον Απόστολο Λύτρα η Ζήνα Κουτσελίνη, ότι «καταστράφηκε η καριέρα του στο ζενίθ της», η παρουσιάστρια επιχείρησε να δώσει διευκρινίσεις στο ξεκίνημα της σημερινής της εκπομπής.

Υπό το βάρος των χιλιάδων επικριτικών σχολίων, η Ζήνα Κουτσελίνη τα «έριξε» στην «κοπτοραπτική» του διαδικτύου, ισχυρίστηκε ότι δεν ολοκλήρωσε τη σκέψη της και επέμεινε στα λεγόμενά της που προκάλεσαν σάλο.

«Η φράση μου ήταν ακριβώς σε ρητορικό ερώτημα: εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μία καριέρα στο ζενίθ της πλήττεται; Αυτό έρχεται σε μία στιγμή που έχουν προηγηθεί πολλά πράγματα για το πώς νιώθει ένα παιδί, το πώς καταδικάζω όλο αυτό που συνέβη γιατί υπήρξα παιδί κακοποιητικής σχέσης, εκεί παρεμβαίνει ο Δημήτρης Μαρέβης και δεν ολοκληρώνω τη σκέψη μου» ανέφερε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Στη συνέχεια, και ενώ το θέμα είναι ο Απόστολος Λύτρας και ο άγριος ξυλοδαρμός της συζύγου του, η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για τα βασανισμένα παιδικά της χρόνια και σε έντονη συναισθηματική φόρτιση έκανε αναφορά στη συγχώρεση του πατέρα της και στην πληγωμένη ψυχή της.

«Έχω αφήσει πίσω μου αυτό το σκληρό, δικό μου παρελθόν και προχωρώ μπροστά. Όμως σε αυτό το μπροστά δε μπορώ να μην επισημαίνω ότι αυτή τη στιγμή έρχεται μία απόφαση όπου ο ένας είναι στο ζενίθ της καριέρας του, η σύζυγός του είναι επίσης μαζί του σε αυτήν την καριέρα του, γιατί μαζί την έχτισαν, τα έχω προ-πει όλα αυτά, έχουν δώσει κοινές συνεντεύξεις, έχει ερωτηθεί η σύζυγός του για το αν είναι καλός και έχει πει ότι είναι ο πιο τρυφερός άνθρωπος του κόσμου, τους έχω νιώσει μαζί, τους έχω ζήσει μαζί. Μαζί ήμασταν στα γενέθλια του Αρναούτογλου άρα εγώ δεν γνώριζα κάτι. Αυτά είναι δικά τους ζητήματα. Μη μου χρεώνετε πράγματα που ενδεχομένως θέλετε να χρεώσετε στη δικαιοσύνη ή σε κάποιους άλλους. Ήμουν ξεκάθαρη από την αρχή. Η διαδρομή της αλήθειας είναι μία», είπε λίγο αργότερα η Ζήνα Κουτσελίνη κάνοντας έκκληση στο κοινό να δει ολόκληρη την εκπομπή και αν συνεχίσει να την κατηγορεί, τότε θα ζητήσει συγγνώμη!

Η Ζήνα Κουτσελίνη επέμεινε στα λεγόμενά της και «λύγισε» ενθυμούμενη το δικό της παρελθόν και όχι για την 37χρονη Σοφία Πολυζωγόπουλου που υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από τον Απόστολο Λύτρα, όπως ο ίδιος ομολόγησε.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την κατάθεση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου για τον άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα.

«Είμαι χάλια σωματικά και ψυχικά. Προσπαθώ να διαφυλάξω τη σωματική και φυσική μου υγεία. Τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους. Δεν είμαι καλά, πώς να είμαι καλά; Δε γινόταν άλλο», δήλωσε μεταξύ άλλων η 37χρονη δικηγόρος.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-18 15:20:35

Back to top button