Showbiz

Ζήνα Κουτσελίνη: “Φαίη μην το πάρεις πάνω σου, έχεις ακόμα δρόμο” |


Σε κοινή εκδήλωση βρέθηκαν η Φαίη Σκορδά και η Ζήνα Κουτσελίνη, με τις δύο παρουσιάστριες να μιλούν στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών σχετικά με τη φετινή σεζόν και τα επαγγελματικά τους πλάνα.

“Στη Φαίη θαυμάζω τα πάντα, έχουμε δημιουργική σχέση πολλά χρόνια, έχουμε τσακωθεί, διαφωνήσει, συμφωνήσει, έχουμε αγκαλιαστεί, έχει κλάψει η μία στην αγκαλιά της άλλης. Νομίζω ότι η επαγγελματική σχέση είναι κάτι διαφορετικό σε σχέση με την προσωπική. Δεν θα ήθελα να πάει στο MEGA, δεν με βολεύει”.

“Είναι μια επιλογή που μέχρι αυτή τη στιγμή της έχει βγει, αλλά Φαίη μην το πάρεις πάνω σου, έχεις ακόμα δρόμο και θέλει δουλειά. Η Φαίη και με την προηγούμενη επιλογή της είχε δικαιωθεί. Φαίνεται ότι το MEGA επέλεξε έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά την πρωινή ζώνη, τίποτα ακόμα δεν είναι δεδομένο”.

“Τον ανταγωνισμό τον βλέπω δημιουργικό. Μπήκαμε όλοι στην αρένα, είμαστε στις τρεις πρώτες εβδομάδες και έχουμε μεγάλη διαδρομή ακόμα. Επειδή στη ζωή μου έχω μάθει να λέω αλήθειες, η διακοπή της βραδινής μου εκπομπής δεν με βρήκε σύμφωνη αρχικά αλλά στην πορεία, επειδή είμαι άνθρωπος της ιεραρχίας και των επιλογών, σέβομαι την ιεραρχία του σταθμού και ακολουθώ πιστά τις δικές τους σκέψεις και παρέμεινα στο κανάλι που 9 χρόνια με έχει αγκαλιάσει”


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-05 12:55:00

Back to top button