Γυναίκα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν: Παντρεύονται σήμερα στα Χανιά – Οι ευχές των διασήμων για το γάμο του ζευγαριού

Παντρεύονται σήμερα στα Χανιά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν.

Το ερωτευμένο ζευγάρι θα κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, αφού σε λίγες ώρες θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κρήτη.

Η γνωστή η δημοσιογράφος και ο μουσικός θα ενώσουν τις ζωές τους στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη στα Χανιά, με τους καλεσμένους να μη ξεπερνούν τους 80. Αμέσως μετά την τελετή θα ακολουθήσει πάρτι για οικογένεια, φίλους και συναδέλφους σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν σήμερα Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου θα βιώσουν μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της προσωπικής τους ζωής, το γάμο τους.

Στόχος του ζευγαριού είναι να απολαύσει την ημέρα του γάμου του έχοντας στο πλευρό του ελάχιστους φίλους και συγγενείς. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν βρίσκονται εδώ και μέρες στην Κρήτη, αφού ο γάμος τους θα γίνει στα Χανιά, υπό άκρα μυστικότητα, έχοντας κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της τελετής.

Η δημοσιογράφος ένα 24ωρο πριν από το γάμο τους, μοιράστηκε ένα ιδιαίτερο βίντεο από την παραλία με τον αγαπημένο της με τους διάσημους φίλους του ζευγαριού να στέλνουν τις ευχές τους ς.

Οι ευχές των διασήμων:




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-01 16:00:33

Back to top button