Showbiz

Ευγενία Σαμαρά: “Δεν θα πω ψέματα ότι δεν έχω σκεφτεί να γίνω μητέρα” |


Με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα κωμική σειρά του Mega “Έχω Παιδιά” η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε στον καναπέ του “Χαμογέλα και Πάλι” και μίλησε για το νέο της υποκριτικό βήμα και το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα.

“Ήθελα πάρα πολύ να κάνω κωμωδία και επειδή έχω το παιχνίδι (σ.σ. Switch) είπα πως αν φέτος δεν μου κάτσει κωμωδία, δε θα κάνω κάτι στην τηλεόραση. Μετά από τρία χρόνια στον ‘Σασμό’ κάτι πάλι σε δράμα θα ήταν πολύ κοντά σε αυτό που έκανα και αγάπησε ο κόσμος. Οπότε είπα πως αν δεν έρθει κωμωδία και να είναι κάτι διαφορετικό για εμένα, δε θα κάνω τηλεόραση” δήλωσε η Ευγενία Σαμαρά για την απόφασή της να πρωταγωνιστήσει στο “Έχω Παιδιά”.

Επιπλέον, η γνωστή ηθοποιός είπε πως “Είμαι σε μια ηλικία που σκέφτομαι πολύ συχνά αν θέλω να κάνω παιδιά. Μετά από αυτή τη σειρά πιστεύω ότι θα πάρω κάποιες αποφάσεις… Όσοι φίλοι μου έχουν παιδιά μου λένε ότι κάποιος παρακολουθεί τη ζωή τους, σχετικά με τα τρέιλερ της σειράς. Θυμάμαι με έστελνε η μαμά μου στο χωριό, στην μαμά της, και γυρνούσα 10 κιλά παραπάνω”.

Μιλώντας για το σενάριο της σειρά, η Ευγενία Σαμαρά υπογράμμισε πως “Ο Λάμπρος Φισφής έχει κάτι ωραίο. Βλέπεις όλη τη ζωή και τη λάντζα που έχει το να έχεις παιδιά, έχει κούραση φυσικά, και πάντα καταλήγει με αυτή τη γλύκα του τι έχει σημασία και τι σου προσφέρει το να έχει παιδιά. Νομίζω ότι όντως στο τέλος της ημέρας, παρόλο που έχεις περάσει δύσκολα, μπορεί να έρθει το παιδί σου και να σου δώσει ένα φιλί… Αλήθεια το λέω κι ας μην έχω παιδιά. Αυτό το φιλί ή η αγκαλιά έχει κάτι που δε συγκρίνεται”.

Για την πορεία της προσωπικής της ζωής και το αν θέλει να αποκτήσει παιδιά, η ηθοποιός δήλωσε ότι “Δεν το σκεφτόμουν από μικρή, δεν μπορώ όμως να πω ότι δεν το έχω σκεφτεί. Δεν ξέρω όμως τι σημαίνει αυτό το καμπανάκι. Δεν έχω αισθανθεί ότι τώρα το νιώθω 100% και θα γίνει. Είναι πάντα στο μυαλό μου και τριγυρίζει το αν θέλω, πόσο θέλω, άλλες φορές είμαι πιο κοντά και άλλες πιο μακριά. Νομίζω είναι κάτι πολύ προσωπικό που συμβαίνει μέσα μου και νομίζω ότι μέσα μου υπάρχει μια φοβία. Η φοβία έγκειται και στο πόσο θα αλλάξει η ζωή μου και στην ευθύνη. Η μαμά μου δεν είναι από τις γυναίκες που με έχει πιέσει να κάνω παιδιά ή να κάνω οικογένεια. Παρόλα αυτά, όπως όλες οι μανούλες, πετάει τύπου ‘ωραία σου πάει, καλά θα ήταν να είχα κι εγώ εγγονάκια’. Πιστεύω ότι όσα έχω κατά καιρούς κατηγορήσει τη μητέρα μου, θα τα λουστώ.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-05 13:53:00

Back to top button