Κόσμος

Ετοιμόγεννη έκανε βουτιά θανάτου από κτίριο 17 ορόφων στη Βρετανία – Χαροπαλεύει το βρέφος

Μυστήριο καλύπτει τον απροσδόκητο θάνατο μιας νεαρής γυναίκας στη Βρετανία, η οποία σκοτώθηκε ακαριαία όταν βούτηξε από ύψος 28 περίπου μέτρων, από κτίριο 17 ορόφων, όντας έγκυος.

Η έγκυος Emma Atkinson, μια μητέρα τεσσάρων παιδιών, πέθανε με φρικτό τρόπο όταν πήδηξε από διαμέρισμα του Shakespeare Towers στο Λιντς της Βρετανίας, μόλις λίγες εβδομάδες πριν φέρει στον κόσμο το πέμπτο παιδί της.

Οι τραυματιοφορείς που έσπευσαν στο σημείο, έδωσαν μάχη για να σώσουν τη ζωή της Emma καθώς έπεσε από τον δέκατο όροφο το πρωί της Τρίτης (22.10.2024), αλλά κηρύχθηκε νεκρή επί τόπου.

Το μωρό της γεννήθηκε αργότερα στο νοσοκομείο και βρίσκεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Ταυτόχρονα, η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη και αφήνει λουλούδια και σημειώματα στο σημείο που η 30χρονη γυναίκα ξεψύχησε, το σημείωμα της κόρης της ραγίζει καρδιές: «Σε χρειάζομαι τόσο πολύ μαμά, σε παρακαλώ έλα σπίτι. Θέλω απλώς να σε φιλήσω και να ακούσω τη φωνή σου. Σ’ αγαπώ περισσότερο από τη ζωή μαμά».

Η αστυνομία πάντως αναφέρει ότι δεν υπάρχουν «ύποπτα σημάδια» σε σχέση με τον θάνατό της.

To άρθρο Ετοιμόγεννη έκανε βουτιά θανάτου από κτίριο 17 ορόφων στη Βρετανία – Χαροπαλεύει το βρέφος δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-23 15:28:00

Back to top button