Γυναίκα

Ερωτευμένη με πρώην μπασκεμπολίστα η Έλενα Ασημακοπούλου μετά το διαζύγιο από τον Bruno Cirillo

Μια από τις όμορφες περιόδους της ζωής της βιώνει η Έλενα Ασημακοπούλου καθώς ο έρωτας της χτύπησε και πάλι την πόρτα!

Συγκεκριμένα, η Έλενα Ασημακοπούλου είναι σε σχέση εδώ και μερικούς μήνες με τον πρώην μπασκετμπολίστα και επικεφαλή του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Κώστα Τσαρτσαρή.

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Κώστας Τσαρτσαρής απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, παρόλο που αποφεύγουν τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις και προτιμούν να διατηρούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους.

Πριν από λίγες ημέρες, το ζευγάρι παρακολούθησε μαζί τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Κροατία στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά που έλαβε χώρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ).

Πρόσφατα μάλιστα φαίνεται πως οι δυο τους ταξίδεψαν στην Ελαφόνησο, κάτι που αποδεικνύεται και από μια ανάρτηση της Έλενας Ασημακοπούλου στο Instagram, όπου μέσα σε μια σειρά από φωτογραφίες που δημοσίευσε διακρίνεται και ένα αντρικό πόδι με την ίδια ωστόσο να μην αποκαλύπτει την παρέα της.

«Η ζωή είναι μοίρασμα… Ένα λεπτό χωρίς μοίρασμα ζωής είναι χαμένο λεπτό…» είχε γράψει τότε η ίδια στην ανάρτησή της ενώ ανάμεσα στα hashtag που χρησιμοποίησε ήταν και το #fallinlove, κάτι που μαρτυρά πως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή.

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-18 11:00:58

Back to top button