Αθλητικά

Εργκίν Αταμάν: Να κάνω back-to-back στην Euroleague με τον Σλούκα, όπως με τον Λάρκιν

Ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στην ποιότητα της οικογένειας Γιαννακόπουλου και στους στόχους του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, υποδέχθηκε τις τρεις ομάδες (Εφές, Μακάμπι, Παρτιζάν) που θα συμμετάσχουν στο 6ο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”, μίλησε για την κουλτούρα του Παναθηναϊκού και ευχήθηκε να κατακτήσει και φέτος την Euroleague με τον Κώστα Σλούκα, όπως είχε κάνει πριν λίγα χρόνια και με την Εφές, έχοντας για ηγέτη τον Λάρκιν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τούρκος προπονητής:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που φιλοξενούμε τρία μεγάλα κλαμπ και τρεις μεγάλους προπονητές και παίκτες. Ο Ζέλικο ήταν το είδωλό μου στην αρχή της καριέρας μου. Χαίρομαι που βλέπω τον Σέιν, με τον οποίο κατέκτησα δύο συνεχόμενες φορές την EuroLeague. Τώρα θέλω να κάνω το ίδιο με τον Σλούκα. Χαίρομαι που βλέπω και τον ΝτιΜπαρτολομέο, που έκανε πέρσι πολύ καλή σεζόν και μας δυσκόλεψε πολύ.

Από όταν ξεκίνησα με τον Παναθηναϊκό κατάλαβα την ποιότητα και την κουλτούρα της ομάδας στην Ευρώπη, αλλά και την κουλτούρα της οικογένειας Γιαννακόπουλου που ξεκίνησε με τον Παύλο και συνεχίζεται με τον Δημήτρη. Ελπίζω το συγκεκριμένο τουρνουά να είναι κάτι ξεχωριστό ειδικά σε αυτό το συγκεκριμένο γήπεδο.

Το μπάσκετ όμως δεν είναι μόνο το παιχνίδι και οι τίτλοι, είναι επίσης κάτι ξεχωριστό, κάτι που σχετίζεται με την κουλτούρα, είναι ένα σόου. Αυτό που θα φανεί από το τουρνουά είναι ότι ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει την ειρήνη σε όλο τον κόσμο, για όλους τους ανθρώπους”.

To άρθρο Εργκίν Αταμάν: Να κάνω back-to-back στην Euroleague με τον Σλούκα, όπως με τον Λάρκιν δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 13:10:03

Back to top button