Αθλητικά

Εργκίν Αταμάν μετά το Ολυμπιακός

Το τέλειο μπάσκετ έπαιξε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Εργκίν Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού με 78-71 στο ΣΕΦ και έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο της Basket League.

Ο Εργκίν Αταμάν, μετά το «διπλό» του Παναθηναϊκού, τόνισε πως οι παίκτες του έκαναν ένα τέλειο παιχνίδι, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ΕΡΤ:

Για τον αγώνα: «Παίξαμε τρομερά σήμερα. Αμυντικά πάντα. Παίξαμε καλά στην επίθεση, κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Αξίζαμε τη νίκη γιατί παίξαμε σε αυτή την ατμόσφαιρα σε ένα ντέρμπι το τέλειο μπάσκετ».

Για τα τρίποντα: «Κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Ένα δύσκολο σουτ βάλαμε, τα άλλα ήταν ελεύθερα αφού μοιράσαμε την μπάλα. Οι παίκτες ήταν καλοί και σκόραραν. Κάποιες φορές τα βάζεις, κάποιες όχι. Οι παίκτες μοίρασαν την μπάλα και τα έβαλαν. Είχαμε την τέλεια επίθεση».

Για την ψυχολογία: «Η ψυχολογία ήταν καλή. Ήρθαμε από μία μεγάλη νίκη εκτός έδρας στην Euroleague. Τώρα κερδίσαμε εκτός τον Ολυμπιακό. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για την πρώτη θέση. Είναι σημαντική νίκη για το προβάδισμα και την πρώτη θέση».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-27 22:32:00

Back to top button