Οικονομία

Επιστρέφουν 10 λεωφορεία στους δρόμους της Αθήνας

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Βασίλης Οικονόμου πραγματοποίησε νωρίς το πρωί, επίσκεψη στο αμαξοστάσιο της Ο.ΣΥ. στην Πέτρου Ράλλη, συνοδευόμενος από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ο.ΣΥ., Στέφανο Αγιάσογλου και το επιτελείο του, προκειμένου να συγχαρεί τη διοίκηση της εταιρείας και το τεχνικό προσωπικό για την επιτυχημένη ανάταξη 10 λεωφορείων, τα οποία είναι πλέον σε πλήρη λειτουργία και για χρόνια βρίσκονταν εκτός κυκλοφορίας.

Κατά την επίσκεψή του, ο Υφυπουργός Μεταφορών κ. Οικονόμου δήλωσε:

«Η σημερινή επιτυχία της ανάταξης των 10 λεωφορείων αποδεικνύει ότι με σωστό σχεδιασμό και ομαδική προσπάθεια μπορούμε να αναβαθμίσουμε τη Δημόσια Συγκοινωνία της Αττικής, διασφαλίζοντας ότι τα μέσα μεταφοράς που εξυπηρετούν τους πολίτες είναι ασφαλή και αξιόπιστα. Η ανανέωση του στόλου και η καλή συντήρηση, σε συνδυασμό με τον νέο συγκοινωνιακό χάρτη της Αττικής, θα συμβάλλουν στην καλύτερη και αποδοτικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών».

Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών παραμένουν προσηλωμένοι στην ενίσχυση της Δημόσιας Συγκοινωνίας και συνεχίζουν το έργο τους. Τα νέα λεωφορεία θα ενταχθούν άμεσα στους δρόμους της Αθήνας, ενισχύοντας το δίκτυο και βελτιώνοντας τις καθημερινές μετακινήσεις των πολιτών.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 15:35:33

Back to top button