Showbiz

Επική συνάντηση για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The Roadshow” – Βρέθηκε… |


Στους δρόμους βρίσκεται και πάλι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, έχοντας ως συνοδοιπόρο του στο “The Roadshow” τον Διονύση Κυπριώτη. Στο ταξίδι τους στη Βόρεια Ελλάδα, ο παρουσιαστής έκανε ένα πέρασμα από την Ορεστιάδα έχοντας μια συνάντηση από τα παλιά.

“Αλέξη, δεν άλλαξες καθόλου” είπε ο παρουσιαστής στον Αλέξη Αρβανιτίδη, που είχε ανακηρυχθεί νικητής της “Φάρμας” το 2002, όταν την παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Κάνοντας μια σφιχτή αγκαλιά ο ένας στον άλλο, ο νικητής του reality ανέφερε σχετικά με τη ζωή του σήμερα πως “Εδώ έχουμε κάνει μια μονάδα που παράγει ούζα, τσίπουρα, κρασιά και ρετσίνα που ξέρω ότι σου αρέσει. Έχουμε κάνει ένα δικό μας δίκτυο το οποίο, μέσω σούπερ μάρκετ και μέσω αντιπροσώπων, φτάνει μέχρι τη Θεσσαλονίκη και σε έξι χώρες στην Ευρώπη”.

Θέλοντας να εξηγήσει τη δημοφιλία του Αλέξη Αρβανιτίδη, την εποχή που προβαλλόταν η “Φάρμα” στην οποία συμμετείχε, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε στον συνταξιδιώτη του και τους τηλεθεατές: “Πως λέμε Ντάνο, που τον μάθαμε όλοι από το Survivor; Έτσι ήταν και ο Αλέξης, όταν τον μάθαμε όλοι πριν από 22 χρόνια. Ο ήρωας της Φάρμας”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-04 21:48:53

Back to top button