Κόσμος

Επιβάτιδα της Frontier Airlines ξέχασε το κινητό της και απαίτησε να γυρίσει πίσω το αεροπλάνο

«Έχω εξουσία» ακούγεται να λέει σε βίντεο μία επιβάτιδα της αεροπορικής εταιρίας Frontier, η οποία ζήτησε από τον πιλότο αεροπλάνου να γυρίσει πίσω επειδή ξέχασε στο αεροδρόμιο το κινητό της.

Η γυναίκα ζήτησε η πτήση της από το Σαν Ντιέγκο στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ να επιστρέψει στην πύλη για να πάρει πίσω το κινητό της. Η επιβάτιδα πετούσε με την αεροπορική εταιρία Frontier Airlines και άρχισε να δημιουργεί σκηνή όταν συνειδητοποίησε ότι δεν είχε μαζί το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο είχε μείνει στο Σαν Ντιέγκο.

Η γυναίκα πίστευε επίσης ότι αρνήθηκαν το αίτημά της λόγω του χρώματος του δέρματός της: «Αν ήμουν λευκή και με κοστούμι, θα σταματούσες το αεροπλάνο», ακούγεται να λέει σε ένα βίντεο που δημοσίευσε άλλος επιβάτης της πτήσης στο Tiktok. 

Τότε, η γυναίκα έκανε περίεργους ισχυρισμούς λέγοντας ότι είναι η πρόεδρος της χώρας: «Γέλα τώρα, είμαι η Πρόεδρος ολόκληρης αυτής της χώρας. Δείτε τις ειδήσεις της τηλεόρασης. Πρέπει να κατέβω από αυτό το αεροπλάνο και σας λέω ευθέως να μην πάτε ξανά εναντία σε κανέναν λόγω του χρώματος του δέρματός του».

Στη συνέχεια, έστειλε τις καταγγελίες στην ίδια την Frontier Airlines, η οποία πιστεύει ότι εμπλέκεται σε εγκληματικές δραστηριότητες.

«Είχες αρκετό χρόνο. Βλέπω το Frontier να κάνει παράνομα πράγματα αρκετές φορές. Είχες χρόνο να πεις στον πιλότο να μην ξεκινήσει, είπε φωνάζοντας στην αεροσυνοδό που της εξηγούσε ότι αυτό που ζητούσε ήταν ανέφικτο.

@jenskilicious #Sandiego to #lasvegas lady goes crazy for forgetting her phone at the gate area. She blames #frontierair First part is cut off, but she got crazier and claimed to the the president of the country and then that she was an affirmed soverign ruler in the government and owns 7 continents#frontierairlines ♬ original sound – Jen Ski

Πρόσθεσε ότι όποιος κορόιδευε τις ατάκες της θα «μεταφερόταν σε ένα σκάφος» ή θα «λήξει» λόγω των εξουσιών της. «Είμαι ένας κυρίαρχος κυβερνήτης εδώ στην κυβέρνηση», ισχυρίστηκε. «Επτά ηπείρους κατέχω».

Οι απειλές προχώρησαν ακόμη περισσότερο καθώς οι άνθρωποι άρχισαν να μην πιστεύουν τους ισχυρισμούς της γυναίκας γελώντας επιδεικτικά με τις αντιδράσεις της.

To άρθρο Επιβάτιδα της Frontier Airlines ξέχασε το κινητό της και απαίτησε να γυρίσει πίσω το αεροπλάνο δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-14 16:19:06

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button