Ελλάδα

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Νίκαια: «Καβάλησε» με το ΙΧ του σταθμευμένα οχήματα

Με ένα ΙΧ να καταλήγει στην κυριολεξία πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ολοκληρώθηκε επεισοδιακή αστυνομική καταδίωξη το μεσημέρι της Δευτέρας στη Νίκαια.

Πρωταγωnιστής του επεισοδίου, σύμφωνα με πληροφορίες του που εξασφάλισε και στις σχετικές φωτογραφίες, άνδρας Ρομά ο οποίος αρνήθηκε να υπακούσει σε σήμα αστυνομικών της Ομαδας ΔΙΑΣ για έλεγχο, επιτάχυνε και στην προσπάθειά του να διαφύγει, «προσγειώθηκε» πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην οδό Μπουμπουλίνας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η καταδίωξη άρχισε στη συμβολή των οδών Μιαούλη και Ζωδόχου Πηγής όταν τα στελέχη της ΔΙΑΣ έκαναν σήμα στον οδηγό του ΙΧ να σταματήσει. Εκείνος δεν υπάκουσε, ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει στα γύρω στενά. Κατά τη διάρκεια της καταδιωξης μπήσε ανάποδα στην οδό Μπουμπουλίνας όπου όμως λίγα μέτρα πιο κάτω, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε πάνω στα άλλα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στο σημείο (φωτογραφίες κάτω από το -).

Τότε βγήκε από το αυτοκίνητό και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει αφού ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

parking-1

. . .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-21 13:11:00

Back to top button