Auto

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Dacia Bigster

Η ιστορία της Dacia συνεχίζεται και επεκτείνεται και μάλιστα με πολλές αξιώσεις. Το καινούργιο Bigster είναι αυτό που θα αναλάβει έναν σημαντικό ρόλο να βάλει την εταιρεία σε ένα άγνωστό και έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Ένα περιβάλλον στο οποίο δεν έχει εμπειρία και αντιπροσώπευση ως τώρα. Ωστόσο, οι άνθρωποι της Dacia έχουν την πείρα και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν ώστε να συνεχίσουν να διακρίνονται.

Το ολοκαίνουργιο Bigster ανήκει στην κατηγορία C- SUV. Το αμάξωμά του έχει το πρόσφατο στυλ της εταιρείας και δείχνει δυναμικό, ανθεκτικό και ευρύχωρο.



Ο Ντενί Λε Βοτ (Denis Le Vot), Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: «Από την ανακοίνωση του Renaulution, το 2021, ανανεώσαμε πλήρως τη μάρκα με τη Νέα Ταυτότητα: Nέα χρώματα, νέο λογότυπο, νέα κατεύθυνση, νέες εκθέσεις.

»Παράλληλα, παραμένοντας πιστοί σε εμάς τους ίδιους, κάναμε τη Dacia πιο επιθυμητή και φιλόδοξη από ποτέ, διατηρώντας παράλληλα την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής. Σήμερα, με το Bigster, η Dacia ανταποκρίνεται περισσότερο από ποτέ στις προσδοκίες των πελατών της κατηγορίας C».

Η σχεδίαση του αμαξώματός του διακρίνεται από το συμπαγές, κάθετο μπροστινό μέρος, που είναι τυπικό για SUV. Η μάσκα του ακολουθεί πιστά το πρόσφατο στυλ της Dacia και φέρει το νέο έμβλημα «Dacia link» στο κέντρο. Το ανάγλυφο, οριζόντιο καπό σχεδιάστηκε για να δίνει στον οδηγό καθαρή ορατότητα του δρόμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-09 10:50:25

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button