Auto

Επίσημη εκκίνηση στα FIA Motorsport Games, με εννέα ελληνικές συμμετοχές

Μεταξύ 23 και 27 Οκτωβρίου, η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών αποτελεί το επίκεντρο των φίλων του gaming και του motorsport, καθώς η FIA διοργανώνει για τρίτη φορά τα Motorsport Games, όπου έχουμε εννέα Έλληνες συμμετέχοντες.

Η κατηγορία Esports GT έχει συγκεντρώσει 57 συμμετοχές, με τον Μάνο Γεράρδη να εκπροσωπεί εκεί τη χώρα μας. Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης (24/10) συμμετείχε στο Free Practice μέσω ειδικά διαμορφωμένων προσομοιωτών που έχουν στηθεί στο αρχιτεκτονικό συγκρότημα αναψυχής και πολιτισμού της Βαλένθια.



Στην κατηγορία Rally4 Tarmac αγωνίζονται οι Χρήστος Αυγερόπουλος και Στράτος Γιαβάσης με ένα Peugeot 208 Rally4. Την Πέμπτη, ολοκλήρωσαν τις αναγνωρίσεις των ειδικών, πριν μπουν δυναμικά στο Shakedown του αγώνα, δοκιμάζοντας τα όρια και τις αντοχές του αγωνιστικού Peugeot.

Στην κατηγορία Drift, η Ελλάδα εκπροσωπείται από τον Χρήστο Χαντζαρά που οδηγεί μία BMW M3 E36 και απέναντί του έχει 32 αντιπάλους. Σήμερα Παρασκευή, θα πραγματοποιήσει ελεύθερες δοκιμές στην πίστα Ricardo Tormo της ισπανικής πόλης.

Ο Βασίλης Ηλιόπουλος λαμβάνει μέρος στην κατηγορία Crosscar Junior, ενώ στη Senior είναι ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος. Αμφότερων το πρόγραμμα περιλαμβάνει σήμερα ελεύθερα περάσματα και αγώνα κατάταξης.



Στην Karting Sprint Junior κατηγορία συμμετέχει ο Νικόλαος Καραγιάννης και στη Senior ο Ζαν Πολ Καρράς. Ο τελευταίος, μάλιστα, βρίσκεται στη Βαλένθια με τη θερμή υποστήριξη της AUTOVISION KTEOHellas.

Ο Καραγιάννης έχει δυνατό ανταγωνισμό που αποτελείται από 35 οδηγούς καρτ, ενώ ο Καρράς βρίσκει απέναντί του 37. Και οι δύο ξεκινούν σήμερα τις ελεύθερες δοκιμές τους στο Aspar Circuit της Βαλένθια.

Τέλος, στη Formula 4 η Ελλάδα έχει εκπρόσωπο τον Φιλίμ-Αρμάν Καρρά, που θα αντιμετωπίσει 24 αντιπάλους και επίσης ξεκινάει σήμερα. Και εκείνος, όπως και ο αδερφός του, υποστηρίζεται σημαντικά από την AUTOVISION KTEOHellas.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-25 10:45:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button