Κόσμος

Επίθεση της Χεζμπολάχ με σμήνος drones στο Ισραήλ για τον σκοτωμένο Νασράλα – 67 οι τραυματίες, δείτε βίντεο

Επίθεση «σμήνους drones» της Χεζμπολάχ εναντίον της πόλης Μπινγιαμίνα στο βόρειο Ισραήλ το βράδυ της Κυριακής (13.10.2024). Ο νεότερος απολογισμός είναι τουλάχιστον 67 τραυματίες.

Η Χεζμπολάχ στην ανακοίνωσή της τόνισε ότι εξαπέλυσε επίθεση με ένα «σμήνος drones» κατά του στρατοπέδου της Ταξιαρχίας Γκολάνι στην πόλη Μπινγιαμίνα στο βόρειο Ισραήλ.

Η λιβανέζικη οργάνωση «αφιέρωσε» αυτή την επίθεση στον πρώην αρχηγό της, τον Χασάν Νασράλα, που σκοτώθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου σε ισραηλινό πλήγμα στη Βηρυτό.

Ο ισραηλινός στρατός δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο αριθμός των βαριά τραυματιών από την επίθεση την πόλη Μπινγιαμίνα παραμένει στους τέσσερις, με πέντε σοβαρά τραυματίες, σύμφωνα με γιατρούς.

Οι περισσότεροι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε ιατρικό κέντρο στην Χαντέρα και άλλοι σε νοσοκομεία σε κοντινές περιοχές, όπως στην Χάιφα.

Όπως μετέδωσε το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 12, ορισμένοι από τους τραυματίες της επιδρομής με drone, πιθανότατα από τον νότιο Λίβανο, είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Ο επικεφαλής της υπηρεσίας ασθενοφόρων του Ισραήλ τόνισε ότι τραυματίστηκαν σοβαρά τουλάχιστον πέντε άνθρωποι.

To άρθρο Επίθεση της Χεζμπολάχ με σμήνος drones στο Ισραήλ για τον σκοτωμένο Νασράλα – 67 οι τραυματίες, δείτε βίντεο δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-13 20:28:48

Back to top button