Ελλάδα

Επέστρεψε στο σχολείο της η 14χρονη που ξυλοκοπήθηκε στη Γλυφάδα – Άλλαξαν γυμνάσιο οι 2 δράστριες

Επέστρεψε στο σχολείο η 14χρονη μαθήτρια που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού το Σάββατο (21.9.2024) από μια παρέα 20 – 30 ατόμων στη Γλυφάδα.

Ο πατέρας της 14χρονης μίλησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ και στην εκπομπή «Συνδέσεις» και σημείωσε πως όλα πήγαν καλά κατά την πρώτη μέρα επιστροφής της μαθήτριας στο γυμνάσιο της Γλυφάδας. Υπενθυμίζεται πως το παιδί απουσίαζε για δύο εβδομάδες από το σχολείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της, όταν δύο συμμαθήτριές της την ξυλοκόπησαν παρουσία περίπου 30 ατόμων. Είχε προηγηθεί διαδικτυακό κάλεσμα μέσω Instagram.   

Ο πατέρας σημείωσε πως το παιδί προσπαθεί να ξεπεράσει τον βίαιο ξυλοδαρμό της και είπε πως η 14χρονη: «Δεν μπορεί να το αφήσει πίσω της».

«Είναι τέτοιες οι εξελίξεις που πρέπει να το συζητάει» σημείωσε. 

Τόνισε πως το παιδί προσπαθεί να ενταχθεί και πάλι στο σχολικό περιβάλλον και υπογράμμισε πως όλοι είναι υποστηρικτοί με την 14χρονη.

«Ήταν δύσκολο και για εμάς τους γονείς γιατί έπρεπε να δείξουμε ψυχραιμία», μία ψυχραιμία, που όπως είπε, ούτε αυτοί ξέρουν που την βρήκαν.

Τέλος, ο ίδιος ανέφερε πως οι 2 δράστριες – αυτές που «ηγούνταν» της ομάδας των 30 ατόμων – αποχώρησαν από το σχολείο και συμπλήρωσε πως οι υπόλοιποι που παρακολουθούσαν ατάραχοι τον ξυλοδαρμό ήταν από άλλα σχολεία.

To άρθρο Επέστρεψε στο σχολείο της η 14χρονη που ξυλοκοπήθηκε στη Γλυφάδα – Άλλαξαν γυμνάσιο οι 2 δράστριες δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-08 08:27:33

Back to top button