Αθλητικά

Ελλάδα – Ιρλανδία: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο δεύτερο γκολ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πανηγύρισε έξαλλα το δεύτερο γκολ της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Ιρλανδία στο “Γ. Καραϊσκάκης” για το Nations League.

Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε της Ιρλανδίας με 2-0 στο Φάληρο και έκανε το 4/4 στο Nations League, φιγουράροντας στην κορυφή του ομίλου της.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έζησε έντονα το παιχνίδι με τους Ιρλανδούς και πανηγύρισε έξαλλα το δεύτερο γκολ του Μάνταλου στις καθυστερήσεις, με το οποίο η γαλανόλευκη κλείδωσε τη νίκη.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ανέφερε τα εξής:

«Ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου, γεγονός που μέχρι πρόσφατα ήταν ένα όνειρο. Φέραμε τον κόσμο στο γήπεδο και μας υποστηρίζει με πάθος. Περιμένουμε τα επόμενα παιχνίδια με αγωνία ώστε να έχουμε ανάλογη συνέχεια».

Για το ματς με Αγγλία: «Μπροστά μας έχουμε μια μεγάλη πρόκληση περιμένοντας την Αγγλία και βέβαια αν κοιτάξουμε ακόμη παραπέρα, οι προκλήσεις είναι ακόμη περισσότερες.

Ο αγώνας με τη Ιρλανδία είχε ιδιαιτερότητες. Ξέραμε ότι θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, έπρεπε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σχετικά με εκείνο του Γουέμπλει. Δεν είναι εύκολο να δέσει μια νέα ομάδα, αλλά είμαι χαρούμενος με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν στον απόλυτο βαθμό».

Για τον πανηγυρισμό του στο δεύτερο γκολ: «Ήταν μια έκρηξη όχι μόνο δική μου, αλλά όλων των περευρισκόμενων στο γήπεδο».

Για τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ: «Όλα όσα έγιναν εντός γηπέδου ήταν πολύ συγκινητικά. Περάσαμε δύσκολες μέρες και ο κόσμος ήθελε με τον δικό του τρόπο να πει “αντίο” στον Τζορτ Μπάλντοκ. Όλοι μας είμαστε κυρίως άνθρωποι και πρέπει να μπορούμε να στεκόμαστε όρθιοι προκειμένου να τιμήσουμε το παιδί που έφυγε από κοντά μας».

To άρθρο Ελλάδα – Ιρλανδία: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο δεύτερο γκολ δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-14 01:05:21

Back to top button