Αθλητικά

Ελλάδα – Αίγυπτος: Η Εθνική μπάσκετ θέλει νέα εντυπωσιακή νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά του Προολυμπιακού του ΣΕΦ

Μια ημέρα μετά την εντυπωσιακή της νίκη επί της Δομινικανής Δημοκρατίας, η Εθνική μπάσκετ επιστρέφει στο ΣΕΦ για τη “μάχη” της με την Αίγυπτο (21:00, site σήμερα.gr, ΕΡΤ1, Novasports Start), προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία της στα ημιτελικά του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ.

Θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Η Εθνική μπάσκετ αντιμετωπίζει την Αίγυπτο στο δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι του Β’ ομίλου του Προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ και με νίκη θα “κλειδώσει” την πρώτη θέση και θα φτιάξει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία της, προκειμένου να φτάσει στο… Παρίσι.

H εθνική αποδείχτηκε… υπερηχητική στην πρεμιέρα της, απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δείχνει ότι έχει βρει τα “πατήματά” του… άφησε μεγάλες υποσχέσεις, στην προσπάθεια να εξασφαλίσει το ένα και μοναδικό “εισιτήριο” για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Μία ημέρα αργότερα, το βράδυ της Πέμπτης (04.07.2024, 21:00), πάλι μπροστά στο ελληνικό κοινό στο ΣΕΦ, η Εθνική μπάσετ ετοιμάζεται για μία νέα εντυπωσιακή «παράσταση» με αντίπαλο την Αίγυπτο, στο τελευταίο παιχνίδι της στον Β΄ όμιλο, πριν από τα ημιτελικά του Σαββάτου (06.07.2024).

Η Αίγυπτος ήταν η ηττημένη (77-90) της πρεμιέρας με τη Δομινικανή Δημοκρατία και αν ηττηθεί ξανά, θα κάνει “check out”, καθώς στην τετράδα προκρίνονται οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο.

Με νίκη η εθνική, θα τερματίσει στην πρώτη θέση του Β΄ ομίλου, ενώ στα ημιτελικά προκρίνεται ακόμη και με ήττα έως 42 πόντους. Μόνο με ήττα από 43 πόντους και πάνω από τους “Φαραώ” θα μείνει εκτός συνέχειας η Γαλανόλευκη, κάτι που φαντάζει “σενάριο επιστημονικής φαντασίας”!

Με νίκη της εθνικής επί της Αιγύπτου, η Δομινικανή Δημοκρατία θα προκριθεί ως 2η του Β΄ ομίλου στα ημιτελικά. Για να μείνει 3η η Δομινικανή Δημοκρατία, θα πρέπει να ηττηθεί η Ελλάδα από την Αίγυπτο. Ως πρώτη του Β΄ ομίλου η εθνική μπάσκετ θα βρει στον δρόμο της στην τετράδα τη δεύτερη του Α΄ ομίλου.

To άρθρο Ελλάδα – Αίγυπτος: Η Εθνική μπάσκετ θέλει νέα εντυπωσιακή νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά του Προολυμπιακού του ΣΕΦ δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-04 09:41:33

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button