Γυναίκα

Ελεάννα Τρυφίδου: «Εκτοξεύουν τα κομφετί, φεύγει και προσγειώνεται στο μάτι του Αντώνη Ρέμου»

Η Ελεάννα Τρυφίδου στην κάμερα του mega, περιέγραψε και το ατύχημα που είχε συμβεί στο πλατό με τον Αντώνη Ρέμο αλλά και με άλλους γνωστούς Έλληνες της showbiz.

Μία σειρά από ιστορίες διηγήθηκε η Ελέαννα Τρυφίδου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» σήμερα (22.10.2024), η οποία έχει υπάρξει επί σειρά ετών αρχισυντάκτρια ζωντανών και μαγνητοσκοπημένων εκπομπών.

«Ήμουν αρχισυντάκτρια σε πρωινή εκπομπή, μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού και κάναμε εορταστικό για Χριστούγεννα, όπου θα τραγουδούσε πάρα πολύ γνωστή τραγουδίστρια. Στο τραπέζι κάθεται πρώτα το δίδυμο των παρουσιαστών και δίπλα οι συμπαρουσιαστές.

Μπαίνω στο μοντάζ, βλέπω τα πλάνα, κάνω έτσι και βλέπω δύο από τους συμπαρουσιαστές, ένα αγόρι και μία γυναίκα να σηκώνονται, μόλις έχει ξεκινήσει η εκπομπή 10 λεπτά και τσούκου – τσούκου να φεύγουν. Έφυγαν από τις 09:30 το βράδυ και δεν το πήρα είδηση. Άρης Καβατζίκης, Μαρία Ηλιάκη. Τους είδα να φεύγουν πίσω από το σκηνικό», αποκάλυψε η Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία στη συνέχεια ανέφερε ένα αστείο περιστατικό που είχε συμβεί στο δελτίο ειδήσεων:

«Δελτίο ειδήσεων και έβγαινα από την αίθουσα σύνταξης να πω περίεργες διεθνείς ειδήσεις και είναι μια είδηση με ένα τεράστιο καλαμάρι. Μπορείτε όλοι να καταλάβετε ποιο ήταν το σαρδάμ που έκανα και εγώ και ο παρουσιαστής που ήταν εκείνη την ώρα στον αέρα. Ήταν τεράστιο το καλαμάρι πάντως, να το ξέρετε», περιέγραψε.

«Ήμουν αρχισυντάκτρια σε πρωινή εκπομπή με δίδυμο παρουσιαστών που έδινε κλοτσιά ο ένας κάτω από το τραπέζι όταν ο άλλος παρεκτρεπόταν ή έλεγε κάτι παραπάνω που δεν θέλαμε να ακουστεί. Η κλοτσιά έπεφτε», αποκάλυψε στη συνέχεια η Ελεάννα Τρυφίδου και όλοι καταλάβαμε σε ποιους αναφερόταν.

«Είχαμε καλεσμένο Δευτέρα τον Έκτορα Μποτρίνι και Τρίτη τον Γιάννη Μπέζο. Είναι Δευτέρα και βλέπουμε τον Γιάννη Μπέζο στο πλατό. Πάω και του λέω «Κύριε Γιάννη είστε αύριο καλεσμένος». Μου λέει «όχι, είμαι σήμερα». Λέω «είστε αύριο καλεσμένος, 12 του μήνα». Βάζει τα γυαλιά του ο άνθρωπος, κοιτάζει το κινητό του και μου λέει «σήμερα τι έχουμε»; Λέω «11» και απαντά: «Α, εντάξει, αύριο είμαι καλεσμένος. Θα πιω έναν καφέ και θα φύγω»…», ανέφερε η Ελεάννα Τρυφίδου.

Μάλιστα, περιέγραψε και το ατύχημα που είχε συμβεί στο πλατό με τον Αντώνη Ρέμο: «Κάνουμε γύρισμα εορταστικό πρωτοχρονιάτικο με καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο. Έχει προχωρήσει το γύρισμα και την ώρα που μετράμε για να κάνουμε την αλλαγή του χρόνου, ένα από αυτά που εκτοξεύουν τα κομφετί, φεύγει και προσγειώνεται στο μάτι του Αντώνη Ρέμου.

Σταματάει το γύρισμα, ο άνθρωπος δεν βλέπει εκείνη τη στιγμή, σε πανικό όλοι τρέχουμε, πήγε στο οφθαλμολογικό κέντρο. Ήταν τρομακτικό γιατί δεν ξέραμε πώς είναι ο Αντώνης, είχαμε παγώσει και μετά όταν πήγαν όλα καλά, έπρεπε να μαζευτούμε οι ίδιοι άνθρωποι, με τα ίδια ρούχα να κάνουμε πάλι το γύρισμα από την αρχή».

To άρθρο Ελεάννα Τρυφίδου: «Εκτοξεύουν τα κομφετί, φεύγει και προσγειώνεται στο μάτι του Αντώνη Ρέμου» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-22 22:34:00

Back to top button