Αθλητικά

Ελβετία: Τα δυο όμορφα γκολ των Ελβετών από Ντουά και Άμπισερ για το Euro 2024

H Eλβετία χάρη στα δυο όμορφα γκολ από τους Ντουά και Άμπισερ πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων απέναντι στην Ουγγαρία, με το σύνολο του Μουράτ Γιακίν να βάζει γερές βάσεις για τη νίκη, για τον μεταξύ τους αγώνα στο Euro 2024.

Η Ελβετία ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση απέναντι στην Ουγγαρία, με τον Ντουά στο 12΄να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του, μετά από την πολύ καλή κάθετη πάσα του Άμπισερ και το αριστουργηματικό του τελείωμα.

Ο επιθετικός της Λουντογκόρετς σκόραρε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Εθνικής Ελβετίας, με την φάση μάλιστα να χρειάζεται εξέταση από το VAR, προκειμένου να αποδειχθεί πως δεν υπάρχει οφσάιντ.

Αυτό το γκολ «έλυσε» τα πόδια των ποδοσφαιριστών της Ελβετίας, οι οποίοι κατάφεραν στο 45΄να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα, αυτή την φορά με τον Άμπισερ.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπολόνια με υποδειγματικό πλασέ έξω από την μεγάλη περιοχή των Ούγγρων, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας, με τον ίδιο να γίνεται από δημιουργός σκόρερ και να πανηγυρίζει έξαλα το τέρμα του.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως στον πάγκο της Ελβετίας βρίσκεται οψ Λεωνίδας Στεργίου, ένας ελληνικής καταγωγής ποδοσφαιριστής, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια στην Σεντ Γκάλεν, φόρεσε την φανέλα με το εθνόσημο της χώρας.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-15 17:29:49

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button