Showbiz

Ελένη Μενεγάκη & Άρης Καβατζίκης μιλούν για τη δικαστική τους διαμάχη:… |


Τον Άρη Καβατζίκη υποδέχτηκε στον καναπέ της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν το οριστικό φινάλε της συνεργασίας με το Mega.

Στο παρά πέντε της σεζόν εκδήλωσα την ανάγκη να σε δω άλλη μία φορά, να πούμε τα δικά μας, να μιλήσουμε για την τηλεόραση” εξήγησε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Οι δυο τους έκανα μία αναδρομή στα 16 χρόνια της συνεργασίας τους με τη συζήτηση να οδηγείται στην περίοδο της διαμάχης τους.

Θυμίζουμε ότι ο Άρης Καβατζίκης και η Ελένη Μενεγάκη είχαν δικαστική διαμάχη λόγω της δημοσιοποίησης φωτογραφιών από τα γενέθλια της κόρης της διάσημης παρουσιάστριας στο περιοδικό που τότε ήταν διευθυντής ο γνωστός δημοσιογράφος.

Διαβάστε Επίσης

Η Ελένη Μενεγάκη είπε λοιπόν στον Άρη Καβατζίκη: ‘Έχουμε περάσει τις φάσεις αλλά η ουσία στη σχέση των ανθρώπων είναι ότι όταν αναγνωρίζεις τον άλλον και τον εκτιμάς… Ακόμα και εκεί που έγιναν κάποιες στραβοτιμονιές, όταν τον εκτιμάς τον άλλον και τον σέβεσαι, θέλεις να μην τον χάσεις“.

Σε αυτό το σημείο, ο Άρης Καβατζίκης εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη όσα ένιωσε την περίοδο της κρίσης στη σχέση τους: “Σήμερα είναι μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα και για μένα, είμαι φορτισμένος γιατί για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό που ζούμε αυτήν τη στιγμή, η απόφαση που έχεις πάρει… Δεν θα επεκταθώ. Θέλω να σου πω ότι το ταξίδι του χωρισμού μας… Υπήρξαν κάποιες δυσκολίες στη σχέση μας, θέλω να σου πω ότι ήταν βασανιστικό. Ήταν βασανιστικό να ξέρω ότι εγώ με αυτόν τον άνθρωπο που έχω ζήσει και έχω χτίσει… Δεν είναι δυνατόν αυτήν τη στιγμή να μη μιλάμε. Ήταν περίοδος που με βασάνισε πολύ, οι άνθρωποι που ήταν κοντά μου το ξέρουν ότι με βασάνισε πάρα πολύ” .

Και πρόσθεσε: “Όταν με κοίταξες και αγκαλιαστήκαμε ήταν ένα από τα δώρα της ζωής γιατί με βασάνισε. Είμαι ιδιαίτερα συναισθηματικός“.

Δες το βίντεο!


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-04 15:15:00

Back to top button