Γυναίκα

Εκτός «Super Κατερίνα» τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Χρίσλα Γεωργακοπούλου

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στην Αθήνα και πήγε στα γραφεία του Alpha.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Kατερίνα» μοιράστηκε ενθουσιασμένη με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία από την πρώτη της μέρα στο γραφείο και μας σύστησε την ομάδα της.

Ωστόσο, από τη φωτογραφία αυτή απουσίαζε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου , η οποία σύμφωνα με την εκπομπή Summer’s Cool δε θα βρίσκεται αυτήν την τηλεοπτική σεζόν στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου.

Όπως ανέφερε μάλιστα, ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου ενημερώθηκε τον Ιούλιο ότι συνεχίζει να ανήκει στο δυναμικό της εταιρίας παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, Barkingwell Media.

Στο αποχαιρετιστήριο πάρτι της εκπομπής, στις 5 Ιουλίου, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου είχε προχωρήσει σε μία αινιγματική δήλωση που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ: «Όταν θέλεις να αλλάξεις κάτι στο σπίτι σου, τι σημαίνει ότι πετάς τα παλιά έπιπλα; Μπορείς να βάψεις τους τοίχους σου. Τις ανακοινώσεις τις κάνουν τα κανάλια, επομένως ότι μία ημέρα πριν τελειώσει η εκπομπή, θεωρείς ότι είναι τίμιο ότι είναι τίμιο να το κάνεις αυτό; Όχι. Υπάρχουν οι πραγματικοί ιθύνοντες που θα κάνουν την ανακοίνωσή τους».

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-08-28 11:20:44

Back to top button