Πολιτική

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Μαζική προσέλευση στις κάλπες – Έχουν ψηφίσει 101.000 μέχρι τις 12:00

Αισιοδοξία επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ από τη μαζική συμμετοχή των μελών και των φίλων του κόμματος στις προεδρικές εκλογές, καθώς σε διάστημα μόλις μίας ώρας η προσέλευση αυξήθηκε από τις 65.671 στις 101.000, όπως καταγράφηκε από την εκλογική επιτροπή στις 12:00.

Την ικανοποίησή τους για την κινητοποίηση των εκλογέων έχουν εκφράσει και οι έξι υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος.

Να σημειωθεί ότι, στις προηγούμενες εκλογές στον α’ γύρο είχαν ψηφίσει μέχρι τις 11:00 το πρωί 50.972 άτομα και συνολικά στον πρώτο γύρο 270.000.

Μαζική η προσέλευση του κόσμου στις προεδρικέ εκλογές του ΠΑΣΟΚ

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Ανδρουλάκης: Σε μόλις δυόμιση χρόνια σπάσαμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στις πρώτες δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ «που τίμησαν την εκλογική διαδικασία και κατέφυγαν στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος» αλλά και εκείνους που τίμησαν ή επρόκειτο να τιμήσουν τον ίδιο «με την ψήφο τους και που έδωσαν μάχες στο πλευρό του για την καταπολέμηση του δικομματισμού».

Δούκας: «Ενώνουμε δυνάμεις, κερδίζουμε την ελπίδα»

Ο Χάρης Δούκας από την πλευρά του έστειλε μήνυμα ενότητας στα μέλη και τους φίλους του κόμματος: «Ενώνουμε δυνάμεις, κερδίζουμε την ελπίδα».

«Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον. Αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε τη χώρα. Καλώ όλους τους δημοκράτες και τους προοδευτικούς πολίτες να ψηφίσουν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Νάντια Γιαννακοπούλου: Να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά

Η υποψήφια Νάντια Γιαννακοπούλου κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος «να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά και με το βλέμμα στο μέλλον, για να πάρουν το κόμμα στα «χέρια» τους.

«Σήμερα μετά από τρεις μήνες μιας διαδικασίας διαλόγου να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους. Να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά και με το βλέμμα στο μέλλον για τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, για μια νέα δυναμική πορεία, μια νέα δυναμική αρχή προκειμένου η χώρα να έχει στις 14 του μήνα ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση και στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ να είναι η επόμενη κυβέρνηση».

Μιχάλης Κατρίνης: Θα δώσουμε το μήνυμα ενός ΠΑΣΟΚ που επιστρέφει νικηφόρο

«Θέλει αλλαγή» δήλωσε από την πλευρά του ο Μιχάλης Κατρίνης, τονίζοντας πως «είμαι αισιόδοξος σε έναν αγώνα ελπιδοφόρο, σε έναν αγώνα που ο κόσμος συμμετέχει. Το μήνυμα της ρήξης και της ελπίδας έχει περάσει και σήμερα βεβαίως θα δώσουμε το μήνυμα ενός ΠΑΣΟΚ που επιστρέφει πρωταγωνιστικό, νικηφόρο, μία μεγάλη δημοκρατική παράταξη για την χώρα, για τους πολίτες», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα του Πύργου.

«Οι δημοκρατικοί πολίτες σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή και την απόφαση τους, δίνουν σήμερα τη δύναμη στο κίνημά μας για να γίνει και πάλι μεγάλο και νικηφόρο.

Από την ελληνική επαρχία που χτυπά η καρδιά του ΠΑΣΟΚ, στέλνω μήνυμα νίκης και ελπίδας. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει για να γίνει η μεγάλη δημοκρατική παράταξη ξανά, δύναμη αλλαγής και ανατροπής. Μπορούμε να τα καταφέρουμε» κατέληξε ο κ. Κατρίνης.

Άννα Διαμαντοπούλου: «Μαζί για ένα ισχυρό κυβερνών ΠΑΣΟΚ»

Η Άννα Διαμαντοπούλου έστειλε μήνυμα στους ψηφοφόρους του κόμματος για «ένα ισχυρό κυβερνών ΠΑΣΟΚ».

«Μεγάλη μέρα σήμερα και ηλιόλουστη… Σήμερα πάμε όλοι στις κάλπες. Τα μέλη, οι φίλοι, οι πολίτες, για να θέσουμε τις βάσεις για το μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ. Όλοι μαζί θα διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον, με μία ισχυρή Ελλάδα, μια δίκαιη κοινωνία και αποτελεσματικό κράτος. Πάμε κάλπες», ανέφερε η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Παύλος Γερουλάνος: Η μεγάλη συμμετοχή μας δίνει δύναμη

«Είναι πολύ σημαντική ημέρα σήμερα για τη Δημοκρατία και την παράταξη» είπε στις δηλώσεις του στις κάμερες ο Παύλος Γερουλάνος, ενώ πρόσθεσε ότι «οι μεγάλες ουρές μας δίνουν μεγάλη δύναμη, η μεγάλη συμμετοχή δίνει νομιμοποίηση στον νέο πρόεδρο, δύναμη στο ΠΑΣΟΚ».




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-06 13:31:50

Back to top button