Showbiz

Εκθεση με προσωπικά αντικείμενα της Τέιλορ Σουίφτ στο μουσείο Victoria & Albert του Λονδίνου

Προσωπικά αντικείμενα της Τέιλορ Σουίφτ πρόκειται να εκτεθούν από τον Ιούλιο στο Μουσείο Αλβέρτου και Βικτωρίας (V&A), στο Λονδίνο.

Μουσικά βραβεία, όργανα, προσωπικές σημειώσεις, στίχους καθώς και κοστούμια που φορούσε η 14 φορές βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνης από 16 εμφανίσεις περιλαμβάνονται σε μια σειρά αντικειμένων που δανείζει η παραγωγή της κορυφαίας ποπ σταρπροκειμένου να φιλοξενηθούν στο κορυφαίο μουσείο του Λονδίνου.

Η περιοδική έκθεση με τίτλο «Taylor Swift: Songbook Trail» θα προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να δουν αγαπημένα κομμάτια της τραγουδίστριας από κοντά, μεταξύ των οποίων, παρουσιάζονται για πρώτη φορά, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Μουσείου.

Να υπενθυμίσουμε οως τον περασμένο Φεβρουάριο το εμβληματικό βρετανικό μουσείο έστειλε μήνυμα προς όλους τους superfans της Τέιλορ Σουίφτ: «Η δουλειά των ονείρων σας μόλις βρέθηκε», ζητώντας αναζητά έναν πιστό θαυμαστή της διάσημης τραγουδίστριας προκειμένου να αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο, μία από τις ποικίλες θέσεις συμβούλων που δημιουργεί για να βοηθήσει τους εφόρους του να μάθουν περισσότερα σχετικά με εξειδικευμένα θέματα και πολιτιστικές τάσεις.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-01 23:50:00

Back to top button