Γυναίκα

Εικόνες από τα λαμπερά γενέθλια της Χριστίνας Παππά στη Μύκονο με παρέλαση celebrities

Η Χριστίνα Παππά είχε γενέθλια και τα γιόρτασε στην αγαπημένη της Μύκονο. Η επιχειρηματίας και ηθοποιός έλαμπε από ευτυχία, κοντά σε αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Χριστίνα Παππά γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο. Έγινε γνωστή ως ηθοποιός όταν εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και πλέον η Μύκονος είναι το νησί που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά. Στις 22 Ιουνίου είχε γενέθλια και τα γιόρτασε μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα.

Η γνωστή επιχειρηματίας και ηθοποιός έκανε ένα μεγάλο πάρτι σε μεξικανικό εστιατόριο έχοντας στο πλευρό της φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Από κοντά της δεν έλειπε και ο γιος της, Δημήτρης Παππάς με την σύντροφό του, Άννα Μπεζάν.

Η Χριστίνα Παππά περνάει μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στο νησί των Ανέμων κι έτσι γιόρτασε εκεί και τα φετινά της γενέθλια.

Πολλοί επώνυμοι έδωσαν το παρών για να της ευχηθούν και να της τραγουδήσουν το «happy birthday». Ανάμεσά τους η Μαίρη Παλιαλέξη, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Βασίλειος Κωστέτσος. ο Κώστας Σπυρόπουλος με την Χριστίνα Πολίτη, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και άλλοι.

Η Χριστίνα Παππά έλαμπε μέσα στο αστραφτερό φόρεμά της και ήταν πιο χαμογελαστή από ποτέ, όπως μαρτυρούν οι εικόνες.

Ανάμεσα στους καλεσμένους και ο Πέτρος Νάζος του mykonoslive.tv, που κατέγραψε μια σειρά από πλάνα, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Με αφορμή τα γενέθλιά της έφτιαξε και μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με στιγμές από την ζωή της.

To άρθρο Εικόνες από τα λαμπερά γενέθλια της Χριστίνας Παππά στη Μύκονο με παρέλαση celebrities δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-25 11:25:23

Back to top button