Πολιτική

Εγκαίνια για τα νέα γραφεία του Κασσελάκη στον Ταύρο

Τα νέα γραφεία που ενοικίασε στον Ταύρο εγκαινίασε το απόγευμα της Τετάρτης, 23 Οκτωβρίου, ο Στέφανος Κασσελάκης. Όπως έχει γίνει γνωστό, στον συγκεκριμένο χώρο θα στεγαστούν οι εθελοντές που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά του.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στον Ταύρο συνοδευόμενος από τον σύζυγό του, Τάιλερ ΜακMπέθ, λίγα λεπτά μετά τις 19:00, με τους συγκεντρωμένους έξω από τα γραφεία να του επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή, με… καπνογόνα και χορούς.

Στους εξωτερικούς χώρους του ανακαινισμένου πολυχώρου βρέθηκαν αρκετοί υποστηρικτές του κ. Κασσελάκη, ενώ στο εσωτερικό συνεργάτες του περίμεναν τον κόσμο που ήθελε να εγγραφεί στην πλατφόρμα #odikosmassyriza. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί από τους υποστηρικτές του πρώην προέδρου έφτασαν στον Ταύρο με πούλμαν.

Ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε δηλώσεις σε δημοσιογράφους, χαιρέτισε και φωτογραφήθηκε με το πλήθος και στη συνέχεια πραγματοποίησε την ομιλία του.

Στα εγκαίνια έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, οι: Θεοδώρα Τζάκρη, Ευάγγελος Αποστολάκης, Ευάγγελος Αντώναρος, Θάνος Μωραΐτης, Νάσος Παπαργυρόπουλος και Σοφία Βόσσου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, Τάιλερ ΜακMπέθ.

Ο Θάνος Μωραΐτης

Ο Ευάγγελος Αντώναρος

Η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Ευάγγελος Αποστολάκης


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-23 21:17:00

Back to top button