Σχέσεις

Είσαι χρόνια σε σχέση και το σεξ έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα; Tips για να το αλλάξεις

Ακολούθησέ τα πιστά

Όσο περνάει ο καιρός σε μια σχέση αλλάζουν οι προτεραιότητες και το σεξ, από εκεί που ήταν προτεραιότητα, μπαίνει ΔΥΣΤΥΧΩΣ σε δεύτερη μοίρα.

Μην ανησυχείς, σε όλους μας έχει συμβεί. Τι πρέπει να κάνεις; Διάβασε παρακάτω τι πρεπει να κάνεις για να έρθει ξανά η όρεξη και το πάθος στο κρεβάτι.

Tips για να κάνετε περισσότερο σεξ στη σχέση σας

Pexels

Και το σεξ θέλει πρόγραμμα

Ναι, όσο παράξενο και αν ακούγεται, το σεξ θέλει συντονισμό και προγραμματισμό. Όταν τα deadlines στη δουλειά είναι αφόρητα, όταν οι υποχρεώσεις σκάνε η μία μετά την άλλη και δεν σας αφήνουν να πάρετε ανάσα – επίσης αν έχετε ήδη παιδιά και άρα αποτελούν αυτά πια την προτεραιότητά σας- που καιρός να έρθετε πιο κοντά;

Για το λόγο αυτό σας προτείνουμε στο τέλος κάθε εβδομάδας να συζητάτε το θέμα αυτό και να ορίζετε το επόμενο διάστημα ημέρες και ώρες που θα κάνετε σεξ.

Προσπαθήστε να τις τηρείτε και όλα μα όλα θα πάνε καλά.

Πείτε ναι ακόμα και στο γρήγορο σεξ

Ναι, μπορεί να μην είναι αρκετό για να σας φέρει κοντά σαν ζευγάρι, αλλά σίγουρα θα βελτιώσει τη σχέση σας καταλυτικά, αφού λειτουργεί σαν μια τονωτική ένεση.

Να έχετε στο μυαλό σας πώς το γρήγορο σεξ έχει τεράστια δύναμη και εννοείται πώς θα σας θυμίσει και το πρώτο διάστημα που ήσασταν μαζί, που εξαιτίας πολλών παραγόντων δεν περνούσατε όσο χρόνο μαζί επιθυμούσατε.

Κάντε σεξ ακόμα και αν δεν έχετε όρεξη

Κάποις φορές κάτι η βαρεμάρα, κάτι η ρουτίνα της καθημερινότητας, κάτι το πρωινό ξύπνημα μας κάνουν να αναζητάμε τον ύπνο και την ξεκούραση και όχι το σεξ.

Κακώς, πολύ κακώς θα σου πούμε εμείς. Δώστε μια ευκαιρία και ας μην έχετε την απαιτούμενη διάθεση. Επαναλάβετέ το σταδιακά και σίγουρα θα σας αρέσει πολύ.

Ο σοφός μας λαός λέει άλλωστε πώς τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Και το πιστεύουμε απόλυτα.

Jenny.Gr

Pexels

Μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας και προσπαθήστε να τις κάνετε πράξη

Σίγουρα πάντα σκέφτεστε κάτι που σας αρέσει πολύ, σας φτιάχνει και χτυπάει κόκκινο τη σεξουαλική σας διάθεση.

Μπορεί να είναι ένα παιχνίδι ρόλων, μπορεί οτιδήποτε. Μιλήστε με ειλικρίνεια και κατόπιν βάλτε μπρος για να πραγματοποιήσετε όλα όσα κρύβετε μέσα σας.

Το σεξ δεν γίνεται μόνο στο κρεβάτι

Αν το κρεβάτι από σκηνικό για καυτό σεξ έχει μετατραπεί με το πέρασμα των χρόνων σε μέρος για ξεκούραση, χαλάρωση και ύπνο, δοκιμάστε να κάνετε σεξ σε άλλα μέρη.

Τόσο στο σπίτι, όπως στην κουζίνα ή το μπάνιο, όσο και κάπου έξω. Αν θέλετε να το πάτε ακόμα παραπέρα, δοκιμάστε να εντάξετε κάποια ερωτικά βοηθήματα.

Σίγουρα θα σας εξάψουν την περιέργεια και θα τονώσουν τη λίμπιντό σας.


Δημοσιεύθηκε
2024-06-08 19:00:00

Back to top button