Auto

Είσαι στρατιωτικός; Η Tesla σού κάνει $1.000 έκπτωση

Οι Αμερικανοί τιμούν ιδιαιτέρως την 4η Ιουλίου, ομοσπονδιακή αργία στις Ηνωμένες Πολιτείες για τον εορτασμό της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας, η οποία επικυρώθηκε από το Δεύτερο Ηπειρωτικό Κογκρέσο στις 4 Ιουλίου του 1776. Η Tesla δεν θα μπορούσε να απέχει από το πανηγυρικό κλίμα των ημερών.

Έτσι, η εταιρεία του Elon Musk προσφέρει $1.000 (€930) έκπτωση στα μέλη των εγχώριων Ενόπλων Δυνάμεων για να αποκτήσουν το επόμενό τους Tesla. 

Να μια ωραία ιδέα για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Να γεμίσουν οι όρχοι και τα διοικητήρια με Tesla

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσφορά δεν περιλαμβάνει μόνο τους εν ενεργεία στρατιωτικούς, αλλά και τους απόστρατους, καθώς και τους/τις συζύγους τους. Επίσης, δεν περιορίζεται σε ένα αυτοκίνητο, αλλά αφορά όσα τεμάχια επιθυμεί να αγοράσει όποιος δικαιούται την προσφορά. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Tesla Cybertruck, η δουλειά κάνει τους άντρες!

Η έκπτωση περιλαμβάνει τα πλέον δημοφιλή Model S, Model 3, Model X και Model Y, όχι όμως και το Cybertruck ή μεταχειρισμένα οχήματα. Κρίμα, γιατί το «ματσό» στιλ του Cybertruck φαίνεται να είναι πιο συμβατό με τη στρατιωτική εκπαίδευση των δικαιούχων.

Εάν μας διαβάζετε από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού κι είστε ενεργό στρατιωτικό μέλος ή έχετε υπηρετήσει στο παρελθόν, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να κατευθυνθείτε στη σελίδα με τη «στρατιωτική έκπτωση».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η Tesla έχει το χαμηλότερο κόστος συντήρησης σε βάθος 10ετίας

Η Tesla διαθέτει επίσης πρόγραμμα απασχόλησης βετεράνων κι έχει μια ειδική σελίδα για να προσελκύει στρατιωτικά μέλη.

Tesla

«Καλωσορίζουμε τους νέους υπαλλήλους μας που είναι βετεράνοι του Αμερικανικού Στρατού, για να μας βοηθήσουν να κατασκευάσουμε τις μπαταρίες και τα ηλεκτρικά οχήματα που είναι απαραίτητα για να επιταχύνουμε τη μετάβαση σε ένα βιώσιμο μέλλον».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Tesla Model 3 απογειώνεται με 160 km/h, τρεις νεκροί

«Με τις μοναδικές δεξιότητες που έχει αναπτύξει ο καθένας κατά τη διάρκεια της θητείας του, οι βετεράνοι διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στην επίτευξη των τολμηρών στόχων παραγωγής μας», αναφέρει η Tesla στην αντίστοιχη σελίδα.

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-04 09:07:29

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button