Auto

Είναι μία και μοναδική και πιθανότατα η υπέρτατη Pagani!

Με μόλις 700 χιλιόμετρα στον μετρητή του, αυτό το μοναδικό Zonda 760 Roadster “Diamante Verde”, ουρλιάζει για να οδηγηθεί. Το θέμα είναι ότι ο μελλοντικός πλούσιος ιδιοκτήτης του, θα πρέπει να δαπανήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια, για ν’ ακούσει, με τη σειρά του, τα ουρλιαχτά του ατμοσφαιρικού V12 των 7,3 λίτρων και των 760 ίππων.

Ακόμα και στον εξωπραγματικό κόσμο των πανάκριβων υπεραυτοκινήτων, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Επίσημα, αυτό το «κομμάτι» είναι το Zonda Arrivederci , που παρουσιάστηκε δημόσια για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Αυτοκινήτου του Monterey τον περασμένο μήνα.



Ωστόσο, το Zonda Diamante Verde είναι ίσως ακόμη πιο cool, όχι μόνο επειδή έχει ένα πολύ σαγηνευτικό όνομα, αλλά και επειδή ήταν το τελευταίο Zonda 760 που κατασκευάστηκε, πριν από 7 χρόνια (2017)!



Το εντυπωσιακό και κατά παραγγελία αμάξωμα από ανθρακονήματα, διαφέρει απ’ όλα τα υπόλοιπα Zonda, ενώ και η εικόνα του εσωτερικού, είναι σαγηνευτική. Μαύρο δερμάτινο σαλόνι, πράσινες ραφές και λεπτομέρειες Alcantara, ενώ και στην καμπίνα έχει γίνει εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων.



Η Mechatronik, που θα δημοπρατήσει το αυτοκίνητο στη Γερμανία, υποστηρίζει ότι είναι η υπέρτατη Pagani. Πιθανότατα έχει δίκιο…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-22 22:00:44

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button