Ελλάδα

Δύο συλλήψεις για εμπορία ανθρώπων στο Ηράκλειο – Ξυλοκόπησαν 25χρονη που εξέδιδαν

Το «κουβάρι» μιας υπόθεσης εμπορίας ανθρώπων ξετύλιξαν οι Αρχές στο Ηράκλειο Κρήτης, με θύμα μια 25χρονη, η οποία μάλιστα έπεσε και θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τους ανθρώπους που την εξέδιδαν.

Η Αστυνομία προχώρησε την Πέμπτη (24/10) στην σύλληψη δύο ατόμων, μιας 30χρονης και ενός 42χρονου. Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά τον εντοπισμό της 25χρονης η οποία είχε εντοπιστεί τραυματισμένη σε σημείο του Ηρακλείου.

Η επίθεση στη γυναίκα είχε γίνει από την 30χρονη και ενώ το θύμα βρισκόταν μέσα σε όχημα στο οποίο επέβαιναν η ίδια και οι δύο συλληφθέντες. Μάλιστα, όπως προέκυψε, μετά τα τραύματα που δέχθηκε η νεαρή γυναίκα, τόσο η 30χρονη όσο και ο 42χρονος εγκατέλειψαν την 25χρονη στο σημείο όπου βρέθηκε.

Την κρατούσαν χωρίς τη θέλησή της στο σπίτι τους

Από τις έρευνες και την προανακριτική διαδικασία αποκαλύφθηκε ήταν ότι η 30χρονη και ο 42χρονος, από τα τέλη Αυγούστου 2024 έως και 23 Οκτωβρίου 2024, κρατούσαν τη νεαρή κοπέλα παράνομα στην οικία τους, εξαναγκάζοντάς την να προβαίνει σε γενετήσιες πράξεις με αγνώστους, εισπράττοντας οι ίδιοι τα χρηματικά ποσά.

Οι δύο δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ένδυσης της παθούσας και το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ηρακλείου.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-24 15:48:00

Back to top button