Ελλάδα

Δύο νέα περιστατικά βίας ανηλίκων σε Νάξο και Πευκοχώρι Χαλκιδικής

Δύο νέα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων, με βιντεοσκόπηση των βίαιων πράξεων, καταγράφτηκαν το τελευταίο 24ωρο, αυτή τη φορά στη Νάξο και στη Χαλκιδική.

Στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, ένας 12χρονος μαθητής, δέχτηκε επίθεση από ένα 13χρονο την ώρα του διαλείμματος. Ο 13χρονος με έναν φίλο του έβρισαν και χτύπησαν τον 12χρονο με γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι και στο σώμα, ενώ ο ένας από τους δράστες τον έφτυσε στο πρόσωπο.

Την επίθεση κατέγραφαν συμμαθητές τους με τα κινητά τους τηλέφωνα. Το απόγευμα το θύμα με τον πατέρα του κατήγγειλαν το επεισόδιο στο Αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας και προσκόμισαν και βίντεο με τον ξυλοδαρμό.

Κλιμάκιο αστυνομικών εντόπισε και συνέλαβε τον 13χρονο μαθητή καθώς και τους γονείς του, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός ακόμη μαθητή που συμμετείχε στην επίθεση. Ο ανήλικος πήγε στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου μετά τις πρώτες βοήθειες που του πρόσφεραν οι γιατροί αποχώρησε για το σπίτι του.

Στη Νάξο μια 14χρονη μαθήτρια, έβρισε και έσπρωξε μια 12χρονη πάνω στην πλατεία της Χώρας, ενώ μία άλλη μαθήτρια βιντεοσκοπούσε την επίθεση.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας η 12χρονη μαθήτρια μετέβη με την μητέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα Νάξου, όπου και κατήγγειλε την επίθεση σε βάρος της.

Μάλιστα, στην κατάθεσή της η 12χρονη ανέφερε πως το επεισόδιο βιντεοσκοπούσε χωρίς την συναίνεσή της, μαθήτρια του 2ου Γυμνασίου, με το κινητό τηλέφωνο της 14χρονης.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-02 09:35:08

Back to top button