Showbiz

Δόμνα Μιχαηλίδου: “Δεν είμαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία εργαζόμενη… |


Η Δόμνα Μιχαηλίδου ανέλαβε Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, δηλώνοντας ότι η μητρότητα δεν σταματά την επαγγελματική εξέλιξη, λίγο πριν από την Ορκωμοσία της.

“Το μήνυμα του πρωθυπουργού είναι πολύ σημαντικό, γιατί έρχεται σε μια προσωπική φάση της δικής μου ζωής στην οποία, δεν είναι μία πρόκληση υπουργού, είναι μια πρόκληση γυναίκας η οποία γίνεται μητέρα” τόνισε η νέα υπουργός.

Συνεχίζοντας, “Και θεωρώ ότι σε συμβολικό επίπεδο για όλες εμάς τις γυναίκες ότι η επαγγελματική μας καριέρα δεν παγώνει, ότι αυτά που λέμε περί γυάλινης οροφής και καταπολέμησης αυτής τα κάνουμε πράξεις με δραστηριότητες και ανάληψη ευθύνης, όχι απλά με λόγια. Δεν είμαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία εργαζόμενη μητέρα και μπορώ με βοήθεια από την οικογένεια μου και τον σύζυγό μου να κάνω τη δουλειά μου με πολλή υπευθυνότητα” κατέληξε η Δόμνα Μιχαηλίδου.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-15 11:46:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button