Κόσμος

«Δικτάτορας και μέτριος κωμικός ο Ζελένσκι»

Επίθεση στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι κάνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με ανάρτησή του στο Truth Social.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Σκεφτείτε το, ένας μετρίως επιτυχημένος κωμικός, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, έπεισε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να ξοδέψουν 350 δισεκατομμύρια δολάρια, για να μπουν σε έναν Πόλεμο που δεν μπορεί να κερδηθεί, που δεν έπρεπε ποτέ να ξεκινήσει, αλλά έναν Πόλεμο που ο ίδιος, χωρίς τις ΗΠΑ και τον «TRUMP», δεν θα μπορέσει ποτέ να διευθετήσει.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ξοδέψει 200 δισεκατομμύρια δολάρια περισσότερα από την Ευρώπη, και τα χρήματα της Ευρώπης είναι εγγυημένα, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα πάρουν τίποτα πίσω. Γιατί ο υπναράς Τζο Μπάιντεν δεν απαίτησε εξισορρόπηση, με την έννοια ότι αυτός ο Πόλεμος είναι πολύ πιο σημαντικός για την Ευρώπη από ό,τι για εμάς – Έχουμε έναν μεγάλο, όμορφο Ωκεανό ως διαχωρισμό.

Συν τοις άλλοις, ο Ζελένσκι παραδέχεται ότι τα μισά από τα χρήματα που του στείλαμε είναι «ΛΑΘΟΣ».

Αρνείται να κάνει εκλογές, είναι πολύ χαμηλά στις ουκρανικές δημοσκοπήσεις[…]

Ένας δικτάτορας χωρίς Εκλογές, ο Ζελένσκι καλύτερα να κινηθεί γρήγορα, αλλιώς δεν πρόκειται να του απομείνει Χώρα.

Εν τω μεταξύ, διαπραγματευόμαστε με επιτυχία τον τερματισμό του πολέμου με τη Ρωσία, κάτι που όλοι παραδέχονται ότι μόνο ο «ΤΡΑΜΠ» και η κυβέρνηση Τραμπ μπορούν να κάνουν. Ο Μπάιντεν δεν προσπάθησε ποτέ, η Ευρώπη απέτυχε να φέρει την Ειρήνη, και ο Ζελένσκι μάλλον θέλει να συνεχίσει το «τρένο της σπατάλης». Αγαπώ την Ουκρανία, αλλά ο Ζελένσκι έχει κάνει μια απαίσια δουλειά, η χώρα του είναι διαλυμένη και εκατομμύρια έχουν πεθάνει άσκοπα – Και έτσι συνεχίζεται…..».

Δείτε όλη την ανάρτηση:


Δημοσιεύτηκε ! 2025-02-19 18:22:00

Back to top button