Ελλάδα

Δικογραφία για οπαδούς του Άρη που έσπασαν καθίσματα στο γήπεδο του Ατρομήτου

Οι κάμερες στο γήπεδο του Ατρομήτου και το ηλεκτρονικό εισιτήριο «έβαλαν» χειροπέδες σε δέκα οπαδούς του Άρη για επεισόδια στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου στις 18 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι οκτώ από τους κατηγορούμενους, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, ενώ ήταν στις εξέδρες του γηπέδου, έσπασαν με κλωτσιές καθίσματα, τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά λήξη του αγώνα, και στη συνέχεια, ορισμένα τα εκσφενδόνισαν προς τον αγωνιστικό χώρο, ενώ τα υπόλοιπα τα πέταξαν εντός του χώρου της εξέδρας.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι δύο ακόμα άτομα συμμετείχαν ως εκμισθωτής – οδηγός και οδηγός οχήματος, «στην οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων, κατά παράβαση της σχετικής απόφασης που είχε εκδοθεί από το αρμόδιο Υπουργείο στις 14-08-2024».

Για την υπόθεση συνεργάστηκαν η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει, κατά περίπτωση, τα αδικήματα φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και παραβίαση της αθλητικής νομοθεσίας, ενώ υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-24 09:50:20

Back to top button